MANAFU*

Abonamente Evensys

Ma intorc la jurnalism

Avanpremiera Biz in Bruxelles from GandesteBiz on Vimeo.

Au trecut mai bine de patru ani de cand am parasit presa. Eram in acel moment director editorial peste publicatiile Biz, Campaign si Stuff. Ma intorc la print, acum la inceput de 2011, in postura de colaborator pentru numarul inedit pregatit de revista Biz la Bruxelles. Este unul dintre acele proiecte frumoase care se intampla pornind de la o idee de genul “ce ar fi daca”.

Sunt multe povesti interesante care vor fi spuse in acest numar special si deja am stabilit primul interviu. Evident va avea legatura cu marketingul, publicitatea si social media.  Cateva lucruri din culisele pregatirii acestei editii vedeti in clipul de mai sus.

4 comentarii

  1. COSMIN says:

    Am înțeles dorința ta, de a participa la crearea acestui număr al revistei, ceea ce nu înțeleg, din video-ul de mai sus, de ce toată redacția se mută la Bruxelles? Credeți cumva că vom citi mai mulți revista dacă știm că este făcută la Bruxelles? Credeți că pe mulți dintre noi îi interesează ce se întâmplă la Bruxelles? Sau că vrem mai multe informații despre cum trăiesc ei acolo, sau despre ce scriu?
    Enlighten me, please !!!

  2. Manuel says:

    Am vazut ca facea Chinezu referire la plecarea voastra pe Twitter. Succes si sa fie un proiect plin de realizari.

  3. esti pe aproape. speram sa iti placa numarul. pana la urma totul e o chestie de gust, nu?

  4. Bogdan says:

    Succes cu noul tau proiect.

Comentează