MANAFU*

Abonamente Evensys

O colectie pentru H&M

Ieri ma jucam in gand cu ideea unei campanii pentru un brand fashion, in care sa apara bloggeri sau oameni cunoscuti in social media. Astazi m-am incantat si mai mult citind despre o colectie desenata de un blogger pentru H&M. Elin Kling este jurnalista pe fashion si o bloggerita cunoscuta in Suedia.

Iar ma intreb: La noi cine ar putea face asa ceva? Hai, poate nu o colectie de moda, ceva mai simplu. Social pizza de la Trenta? Blogger’s macchiato la Starbucks? Ce ar mai putea fi?

14 comentarii

  1. Piticu21 says:

    nu, intai sa participe bloggerii care pleaca din tara ca sa isi ia haine dela h&m

  2. Tinna says:

    Draguta 🙂

  3. Tinna says:

    si ideea si tipa 🙂

  4. Ar fi Roxana Radu care e fashion designer si cocheteaza de ceva vreme si cu bloggingul.

  5. ihearlights says:

    O ideea interesanta.
    Sa imi aduc si eu aportul, un Twitter Pie ar merge.

  6. Da, Roxana, Diana…

  7. Myta says:

    piese de frumos

  8. vilda says:

    O idee interesanta indeed – pacat ca blogeritele de la noi nu sunt in stare de asa ceva – nu sunt in stare sa scrie despre moda – daramite sa faca o colectie.
    La mancare/cafele e mai usor.

  9. Mirela Stoian says:

    Citisem si eu acum ceva vreme despre colectia creat de bloggerita pentru H&M pe blogul Adinei Necula. Ideea este excelenta si daca tot intrebai de persoane care ar putea participa la un asemenea proiect, Adina cred ca s-ar potrivi manusa – un fashion editor profi pe care cu totii il respectam si o persoana cu un simt estetic foarte dezvoltat.

    Ar mai fi din zona fashion Ioana Voicu de la Mauvert, Andreea de la Alomoda, Diana (Sweet Fancy Treat) sau Denisa (Fashion in my eyes). Astea imi vin in minte acum ca repere.

  10. katairobi says:

    uite ce putere au bloggeri.. http://katairobert.wordpress.com/2010/09/17/puterea-bloggerilor/ chiar daca sunt pe nisa, dar totusi sunt ascultati. cineva de sus trebuie doar sa aibe curajul sa se lase in mana lor, de restul se ocupa ei. Chiar as fi curios ce stil ai aborba Cristi?:)

  11. delice says:

    Nu e primul blogger care colaboreaza cu un mare fashion retailer. In 2009 Garance Dore a facut o linie de tricouri pentru GAP. Inside info, Garance Dore este partenera de viata a lui TheSartorialist; are un blog de moda dar are si background de ilustrator.

    http://www.nitrolicious.com/blog/2009/08/31/garance-dore-for-gap/

  12. R.R says:

    Multam fain Dorule. Rfb ar putea face asta, am avut deja o colaborare de genul asta cu TinaR doar ca nu a prins bine la publicul din Ro …

  13. Alberta Caraus says:

    Eu citesc blogurile de moda de la noi si as vedea potriviti pe urmatorii: Rodica Bujor, Adina Necula, Andreea Inankur, Denisa de la fashioninmyeyes, Ioana si Claudiu de la mauvert, Daiana Folea si Ada Teslaru.

  14. Andrei Chira says:

    Dupa cum spunea si Roxana, s-a facut dar n-a prins. Si e normal sa nu prinda pentru ca “in viata reala”, in strada, nimeni nu a auzit de niciun blogger. Si pe tine ca brand nu te ajuta endorsementul unui necunoscut. Imi si imaginez la mall afis mare: COLECTIA H&M S/S 11 by Ionela de pe Nufarului 43bis. Poate daca lansezi doar online, pentru publicul care a auzit de oamenii astia … poate ar merge.

Comentează