MANAFU*

Abonamente Evensys

Pregatim Digital Marketing Forum 2011

2011 este pentru Evensys un an aniversar. Ajungem cu o serie de conferinte la cea de-a cincea editie, o performanta care ne bucura foarte mult si vine ca o recunoastere pentru toate eforturile noastre pe piata evenimentelor din Romania. Unul dintre evenimentele “aniversare” este Digital Marketing Forum.

La Digital Marketing Forum ne propunem sa cream un spatiu in care sa se intalneasca fata in fata oamenii de marketing cu furnizorii de servicii (de marketing) in new media, un loc de discutii, de dezbateri, de prezentari si – de ce nu?! – de networking.” – scriam aceste randuri pe blog, in 2007, intr-un post care prezenta evenimentul.

In 2011, ne propunem sa oferim cel mai util (nu cel mai mare, cel mai adulat, cel mai aglomerat etc) eveniment de marketing interactiv care sa ofere valoare adevarata atat celor care fac acum primii pasi spre digital, cat si celor cu experienta.

Iata deci de ce nu trebuie sa ratati editia de anul acesta!

CONTINUT CONSISTENT
Am gandit un program cu multa informatie utila. Veti invata din experienta unor companii mari, veti gasi idei noi ce pot fi aplicate imediat, veti primi solutii pentru probleme curente in online marketing si veti trece printr-un curs rapid de social media marketing.

VORBITORI CU EXPERIENTA
Editia de anul acesta va strange cel mai mare numar de vorbitori pe care i-am avut pana acum atat din Romania, cat si din strainatate. Oamenii invitati sa vorbeasca au experienta relevanta pe subiectele alese si o recunoastere buna in piata.

STUDII DE PIATA EXCLUSIVE
Ajungem la cea de-a patra editie a “Online Leading Brands“, cercetare realizata de Gemius Research care ne spune care sunt cele mai apreciate branduri in patru mari domenii. Incepem un studiu nou, cu Daedalus Millward Brown, despre felul in care romanii consuma media interactive, numit “Digital Diary“.

DIGITAL MARKETING REPORT
Continuam sa publicam – in era tabletelor si telefoanelor inteligente – ghidul Digital Marketing Report, ce va include tendintele acestui an in mediul digital, rezultatele Online Leading Brands si lista furnizorilor de servicii interactive. Inscrierea e gratuita, detaliile sunt aici.

WORKSHOP-URI
Dupa ziua de conferinte, urmeaza o zi de workshop-uri, cu doua sesiuni paralele, despre marketing online si marketing in social media. Ambele vor oferi pe domeniile respective un ghid practic pentru oamenii de marketing.

Vor mai aparea si alte informatii interesante in perioada urmatoare, asa ca va invit sa urmariti contul Evensys pe Twitter si Facebook si sa va alaturati (daca nu ati facut-o deja) grupului de pe LinkedIn, unde vom anunta in premiera noutatile. Urmariti de asemenea si acest blog pentru alte materiale despre DMF.

1 comentariu

  1. […] alte cuvinte deja se fac pregatiri pentru Digital Marketing Forum si eu sper sa dau cele trei “cupoane” la schimb pe unu nou la conferinta de mai sus. […]

Comentează