MANAFU*

Abonamente Evensys

Tu pe cine ai admirat in 2010?

Ca tot e vremea bilanturilor si recapitularilor pentru anul ce s-a incheiat si de care ne indepartam foarte repede, mi-a venit in minte genul de material de presa pe care nu cred ca l-am vazut la noi vreodata; de altfel, destul de popular prin alte parti. E vorba de “Most Admired Persons“. OK, avem “10 pentru Romania” (sau cum se numeste), dar nu e ce vreau eu sa spun.

Am lasat media la o parte si m-am intrebat in trafic astazi, mergand spre casa si incercand sa ignor cat mai mult peisajul mocirlos de afara, daca as putea nominaliza la nivel personal pe cineva pentru acest titlu. Mai simplu spus, m-am intrebat: “Eu pe cine am admirat in 2010?”.

Am intalnit si am reintalnit persoane pe care am ajuns sa le admir mult, insa daca ar fi sa aleg o singura persoana, aceasta ar fi Coco Popescu, tanara de 16 ani, care tocmai a devenit cea mai tanara alpinistă din lume care a urcat pe Mt. Vinson, in Antarctica. O admir pentru puterea de concentrare, dorinta de a se autodepasi si pentru ca si-a urmat visul in ciuda tuturor provocarilor.

Tu pe cine ai admirat anul trecut?

3 comentarii

  1. Razvan says:

    S-ar putea sa para ciudat, dar sincer, nu doar in 2010, te-am admirat> Te-am admirat si te admir pentru implicarea si pasiunea de care dai dovada in promovarea si educarea mediului online.

    Iti doresc in 2011 mult mai multe succes fata de 2010 si mai putine fata de 2012, si sper din tot sufletul sa ne putem revedea si in 2011 la cat mai multe evenimente.

  2. Manuel says:

    Pe Crina Coco Popescu am numit-o, pe umilul meu blog, omul anului 2010. Pe nimeni altul. Avem speranta in tinerii care vin cu noi sau din urma noastra. Sa ii apreciem.

  3. Bogdan says:

    Intr-adevar, performanta ei este de admirat. Pacat ca nu-s mai multi ca ea 🙂

Comentează