MANAFU*

Abonamente Evensys

Cand ai recomandat ultima oara ceva pe blog?

OK, intrebarea e in principal pentru bloggeri, dar fireste Facebook si Twitter au si ele relevanta in acest context, mai ales ca e foarte usor acum sa vorbesti despre ceva pe cele doua retele sociale.

Asa cum media tinde sa preia cifra cea mai mica sau proasta din comunicatul de presa al unei companii (am vazut recent cum media se intrecea in a da cel mai ‘rau’ titlu despre o companie), social media abunda in relatari cu tenta negativa (ca sa fiu elegant in exprimare). Asa ca m-am intrebat (si acum te intreb si pe tine): Cand ai scris ultima data despre ceva ce ti-a facut placere?

Si inainte sa merg sa caut raspunsul, am zis sa va fac o recomandare. Cautati sa cititi Wired in versiunea pentru iPad. Este o experienta chiar neasteptata. Pentru mine (cititor al editiei in print) asa a fost. Si de acum inainte voi merge doar pe aceasta varianta, chiar daca imi va lipsi un pic mirosul hartiei tiparite.

7 comentarii

  1. Tofana says:

    da, ai dreptate! Ai subliniat foarte bine in privinta mass mediei.. preia ce este mai negativ… si chiar daca nu este.. trebuie sa fie ceva 🙂
    Imi amintesc de cineva.. 🙂 proaspat absolvent de jurnalistica, paseste pragul la o redactie plina ochi cu jurnalisti tineri si energici. Tipu isi zice: waa! aici e de mine… dupa mai bine de o luna realizeaza ca nu a facut in timpul jobului nimic din ce a vazut si a invatat la cursuri! Iar subiectele lui erau mai mult informative decat rupt carnea de pe om.. s-a sfarsit cu o demisie… :), iar el s-a descurajat si nu a mai vrut sa lucreze in acest domeniu!

    de bine, mereu scriem… dar in general, as spune ca noi suntem un pik pesimisti in comparatie cu restul occidentalilor..(dar pragmatici)… cred ca romanii si moldovenii mai cred in sfarsitul lumii…. pentru ca asa suntem noi!
    :))

    te imbratisez!

  2. Silvia says:

    Acum 3 posturi, pe 6 decembrie. Si intre, mi se pare relevant, am scris despre planuri pe 2011, dileme personale si cat de time-consuming este TV-ul.

  3. Manuel says:

    Eu scriu in 99% cazuri despre ce imi place. E blog personal, dar nu scriu prea multe lucruri personale. Bineinteles, este normal ca atunci cand dai de ceva bun si folositor sa dai mai departe, nu?

  4. Danyzus says:

    Mai rar de recomandat ceva bun … de obicei imi place sa critic. Daca totusi observ ceva bun , va anunt 🙂

  5. ArTiStul says:

    Fac asta mereu, din proprie inițiativă. Așa am ajuns la oamenii cu aceleași pasiuni și gusturi.

  6. Ricardo says:

    Destul de recent, în general recomand cam tot ce mi-a lăsat o impresie bună şi mi se pare destul de logic ca oricine să facă asta.

Comentează