MANAFU*

Abonamente Evensys

Cat costa curatenia de tara?

Daca spoturile pentru promovarea imaginii turismului romanesc in strainatate costa 4 milioane de euro, cat ar costa sa strangem mormanele de zapada noroioase din centrul Bucurestiului si sa curatam strazile pentru a da o fata orasului?

Mergeam pe Magheru zilele trecute si incercam sa ignor privelistea pe care ti-o ofera zapada stransa pe trotuare, acoperita de un strat gros de mocirla.

6 comentarii

  1. PAH says:

    Spoturile costă doar 80.000 de euro fără TVA, 6 bucăți. Media ajunge la 4 milioane, dar 80.000 de euro pentru 6 spoturi mi se pare infim. Se vor cheltui 4 milioane pentru difzarea unor productii facute, eventual, de o firma de garsoniera, pe genunchi, cu o creatie limitata de imaginile care exista in arhive.

  2. Flo says:

    costa mult si nu se face deloc :))

  3. Gerhald says:

    Ma mir ca reprezentantii Ministerului Turismului nu au gasit inca o solutie miraculoasa la zapaza mocircla: ceva de genul ca noroiul sa aiba miros de vanilie, astfel incat sa nu ne mai deranjeze. Evident, tot pe banii nostri!

  4. IC.ro says:

    Salutare,

    Daca ar fi sa ne luam dupa sumele care se aloca pentru licitatiile pentru salubritate sau serviciile de deszapezire ar trebui sa zicem ca traim in alte tari mai occidentale. Dar ramane sa ne murdarim in mocirla si sa ne putem intrebarea cine a mai castigat licitatia de la … si cum ?

    Respect!

  5. Cezar Bianu says:

    eeeeh ,
    Este una dintre cele 12347 de intrebari pertinente , despre Romania, si neputiinta din ea. Pai , ei pun taxa pe vrajitorie, treburi seriose…

  6. Eu aș începe mai întâi să investesc în educație. S-a pierdut mult după revoluție pentru că s-a renunțat aproape total la instruirea noilor generații. Copiii nu mai știu să planteze un pom ci să-l rupă, nu vor să arunce la coș deșeurile ci din contra, sunt convinși că alții sunt plătiți să curețe după ei oricum. ș.a.m.d. Nu știm să ne păstrăm singuri curat orașul de propria mizerie, atunci ce pretenție să avem să fie curat din cauza iernii?!?

Comentează