MANAFU*

Abonamente Evensys

Cat de mult interactioneaza brand-ul tau in social media

How Engaged is Your Brand
Alterian, companie ce furnizeaza solutii de marketing in social media, a anuntat de curand rezultatele unui nou studiu despre social media marketing, realizat la nivel mondial. Il puteti parcurge mai sus sau descarca de aici. Am extras mai jos trei idei interesante:

  • 70% dintre oamenii de marketing chestionati au declarat ca nu raporteaza in mod constant management-ului despre conversatiile purtate in jurul brandului in social media.
  • 75% dintre acestia spun ca bugetele de digital si social media vor creste in acest an, in timp ce 57% se asteapta la o crestere a bugetelor in general in marketing.
  • 77% simt ca brandurile lor sunt supuse riscului de a nu interactiona cu consumatorii pe cat ar trebui.

In fiecare miercuri voi publica pe blog un studiu interesant despre comunicare, social media, advertising sau marketing. Urmareste asadar seria “Research“ pentru cele mai noi statistici.

2 comentarii

  1. BogdanU says:

    Partea interesanta este ca, desi Google neaga, semnalele de social media sunt indexate si contorizate de Google pentru pozitionarea in cautari.

  2. andrei says:

    pot sa creasca bugetele cu 90% managementul este pur romanesc
    de fapt daca ne uitam mai bine si intelegem de ce companiile romanesti nu vor sa intre in social media: ei nu au nici o legatura cu mediul de afaceri
    patronilor le place cum suna insa in nici un caz nu vor sa cheltuie prea mult cu “on line-ul asta” insa da bine sa precizez ca intentionezi sa intri in social media
    poate ca acum cat suntem in criza o sa ne trezim la realitate: fara munca si sacrificii nu ajungi in topuri

Comentează