MANAFU*

Abonamente Evensys

Ge.tt, o alternativa pentru Transfer.ro

Imi place Transfer.ro si stiu ca e destul de popular. Daca ma gandesc bine, cele mai multe fisiere mari ajung la mine de la diverse surse via Transfer.ro. Stiu ca dupa relansare, serviciul ofera cateva features noi, insa imi dati dreptate cand spun ca cei mai multi il folosesc in versiunea free.

Eu mai “abuzez” si de alte servicii de gen, iar de curand am descoperit Ge.tt. Partea cea mai frumoasa pe care am gasit-o la acesta este legata de valabilitatea link-ului, mai bine zis, de perioada in care fisierul tau este stocat online. In general, ti se propune gratuit o gazduire pentru maximum 7 zile. Ge.tt are o limita pentru expirarea link-ului de 30 de zile de la ultima descarcare a fisierului. Deci daca aveti un fisier popular, va ramane online mai multa vreme.

Voi ce mai folositi pentru transfer si stocare?

Urmareste in fiecare marti seria “Tools“, o colectie de instrumente web si mobile utile tuturor.

25 comentarii

  1. Mai e https://wetransfer.com/, care are o viteza destul de buna si iti da posibilitatea sa selectezi fisiere multiple deodata, spre deosebire de transfer.ro

  2. cby says:

    Pentru transfer temporar transfer.ro pentru ca este foarte bun, te poti baza pe el. Alte servicii file hosting nu folosesc pentru ca nu prea am nevoie (cu exceptia Picasa, Flickr, Photobucket, YouTube). Cred ca am folosit de citeva ori dump.ro si fileden.com. Dar si ge.tt pare interesant, unii uita de cele 7 zile de valabilitate asa ca 30 de zile este ceva.

  3. Preferatul meu era Drop.io – era simplu de realizat, cu link personalizat ușor de reținut, cu timp de stocare de 1 an, cu comentarii la fișiere și multe alte opțiuni. Din păcate a fost preluat de Facebook și închis de tot…

    Transfer.ro are viteze foarte bune în România, din acest motiv îl folosesc în general, dar și pentru că toată lumea îl știe și astfel oamenii care-l primesc înțeleg conceptul. FileBox.ro este de asemenea bun mai ales pentru că poți păstra fișierele mai mult timp.

  4. cby says:

    Si transfer.ro permite, dar trebuie descarcat programelul pt windows (nu necesita instalare) si de asemenea trebuie sa-ti faci cont.

  5. ihearlights says:

    Eu subscriu la ce a spus Florina. WeTransfer este super misto.

  6. eu mai folosesc ghiulea.ro cand am de transferat un nr mic de fisiere

    simplu si eficient 😉

  7. Alexandru says:

    Nu contează (din punctul meu de vedere) ce site foloseşti pentru transferarea fişierelor … toate sunt aproape la fel 🙁 .

  8. manu says:

    Dropbox este cea mai buna solutie si pentru transferul fisierelor mari (nu doar pentru back-up si sincronizare)

    orice fisier copiat in folderul Public este disponibil si pentru cei care nu au instalat Dropbox (daca au link-ul catre fisier, of course …)

  9. Il folosesc de ceva timp multumita lui Florin Grozea. Am renuntat sa folosesc transfer.ro, mi se pare mult mai functional ge.tt.

  10. Bogdan says:

    Rapidshare anyone?

  11. Petrvs says:

    Nu stiu ce s-a intamplat cu filebox.ro, dar de vreo 2 luni nu mai este functional in ceea ce priveste transferul de fisiere.

    Am incercat sa il folosesc si genereaza pachete de date incomplete cand vine vorba de transfer (cu link invalid). Plus de asta, nu mai vezi fisierele uploadate si nu mai poti interveni asupra lor (sa le stergi, de exemplu, dupa ce au fost salvate de cei vizati.

  12. Manu le zice bine: dropbox este cel mai complet sistem de stocat/transfer/backup de fişiere online. Sigur, nici transfer.ro nu este rau deloc, mai ales dacă nu vreo să îţi faci cont pute încă un site…

  13. Andrei says:

    ar mai fi si fisieru.ro

  14. Cadri Abibula says:

    Nu va faceti iluzii. Lucrez la TVR si mi-am compromis un program intreg, bazandu-ma pe acest “transfer.ro” de rahat ! Am avut de transferat cateva fisiere, care insumau 700 MB. Credeti ca a functionat ? Va faceti iluzii. Am incercat alternative de toate felurile. Toate au “inghetat” fara speranta, dupa primii 100 MB. Nicio legatura cu reclama pe care o veti citi, cand ajungeti pe site-ul cu pricina.

  15. O alternativa romaneasca este si http://www.fastupload.ro / foarte rapid spatiu nelimitat

  16. skybax says:

    Te-ai gandit ca poate e netul tau super naspa?
    PS> Pe transfer.ro nu trebuie aplicatia de fisiere pentru transfer multiplu. Pur si simplu selectati mai multe 🙂

  17. http://www.fastupload.ro are vitezele cele mai bune din Romania, am testat si nu este altul mai bun

  18. Bass player says:

    Folosesc https://www.wetransfer.com si sunt foarte multumit de serviciile lor.

  19. Pe http://www.Fastupload.ro poti trimite fisiere de 2 Gb cate vrei, nelimitat iar daca ai user le poti stoca pana in 10Gb o luna intreaga.
    Si pe http://www.Fastupload.ro este totul gratuit, nu cer bani ca ceilalti!
    Avantajul cel mai mare este ca viteza de upload si download este de 10 ori mai mare comparativ cu oricare altul, au peering 10Gbps cu toti ISP mari din Romania!
    Mailurile ajung imediat si nu trebuie sa platiti nimic!
    Plus ca merge sa vezi si filme sa asculti muzica direct!

  20. Mira says:

    Folosesc http://www.fastupload.ro si sunt foarte multumita!

  21. ciprian says:

    cam toata lumea foloseste aceleasi 2-3. bun! dar la stocare? ce folositi? Dropbox? SugarSync? any else?

  22. Cristian says:

    Minus.com si CX.com

  23. horia says:

    Salutare!
    De cand transfer.ro e pe bani, folosesc http://www.yotransfer.ro
    E cel mai rapid, gratis, nu trebuie cont si e foarte usor de folosit. In plus, primesti mail de confirmare si cand celalat downloadeaza fisierul.

  24. Marius says:

    Eu sunt foarte multumit de http://www.postaonline.ro
    Transfer fara nicio problema…viteza etc

Comentează