MANAFU*

Abonamente Evensys

iPhone vs Android

Ma uitam pe votarea de la “Gadgeteer Awards” si incercam sa imi imaginez cum ar fi fost daca pe piata ar fi existat doar douam modele de telefoane bazate pe sistemul de operare Android. Care ar fi fost raportul de forte in balanta cu iPhone? Nu ma refer la premiile amintite, ci in general.

4 comentarii

  1. Robert says:

    Eu as pune intrebarea altfel, sau as mai adauga si asta: Daca ar mai fi fost pe piata 4-5 terminale de aceeasi generatie si cu performante asemanatoare, care sa ruleze iOS(indiferent de cile l-ar fi produs), care ar fi fost raportul de forte intre iOS si Android(Apple si Google)?

    Ca sa raspund si la intrebarea ta, cred ca tot iPhone ar fi fost pe primul loc. Lupta ar fi fost mai stransa intre iPhone si cele doua Android device-uri de pe locurile 2 si 3. De ce tot Apple pe primul loc? E deja alta poveste..

  2. Dan Dragomir says:

    Daca Google se limita la telefoanele Nexus, ar fi ramas un jucator de nisa, nicio sansa sa egaleze Apple. Dar tocmai diversitatea e atuul Android.

  3. motanu89 says:

    Balanta ar fi aratat mult in favoarea ios, pai puterea lui android sta in numarul mare de terminale pe care este implementat, pe cand apple au reusit cu 4 telefoane, cate au scos pana acum, sa aiba o cota frumusica din piata telefoanelor mobile.

  4. Alv says:

    Am luat un Samsung Galaxy S de cateva saptamani si tot mi-e dor de iPhone…
    Ecranul AMOLED e foarte bun, si camera e mult mai buna ca la 3GS, Aplicatile sunt ok, eu folosesc zilnic, Twitter, Foursquare, Facebook, Gmail si Yahoo Mail si unele sunt chiar mai bune ca la iPhone, dar are ceva lag prin tot Sistemul de Operare.
    O sa-l schimb cu urmatoarea generatie de iPhone care o sa apara in vara.

Comentează