MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce inseamna RoBlogFest pentru mine

Am fost doar la doua editii RoBlogFest si pot spune ca de fiecare data am plecat de la petrecere cu acelasi lucru in minte: evenimentul nu este despre premii, ci despre socializare. Altfel de ce ar bate cineva un drum de 550 km pana la Bucuresti? Au venit oameni din toata tara si asta mi-a placut cel mai mult. Aseara m-am bucurat sa dau mana, sa ma salut de la distanta sau sa conversez cu prieteni vechi din blogosfera, sa reintalnesc amici din tara si sa cunosc oameni noi. Ma gandesc acum ca o petrecere ar fi potrivita si dupa Webstock. Ar intregi evenimentul.

A meritat din plin sa merg la RoBlogFest. Felicitari si multumiri lui Dragos & Co pentru tot ce au reusit sa ne ofere an de an. Felicitari si sponsorilor (Tudorg, Tuborg si Yahoo) pentru sustinerea celui mai mare eveniment dedicat blogosferei locale.

3 comentarii

  1. Carmen Tanu says:

    Blogosfera inseamna socializare, sau e nevoie de ceea ce ai zis- strangere de mana, conversatie, petrecere?

    Socializarea se poate reduce la spatiul virtual sau nu? De ce ai simtit nevoia sa te intalnesti pe bune cu altii cand puteai sa o faci mult mai simplu pe blog?

    Pentru generatia care mergea la ceaiuri dansante stiu ca e destul de greu sa accepte sa socializeze virtual. Pentru generatiile de acum cum e?

    http://www.carmentanu.ro

  2. ID says:

    @Carmen – Socializarea inseamna.. oameni in primul rand.. ceva interesant de pe DEX online
    ACADEMIA DE STUDII SOCIAL-POLITICE, instituție cu un accentuat caracter politic creată în 1945 pentru pregătirea și perfecționarea activiștilor de partid, de stat ș.a. Și-a încetat activitatea în dec. 1989. Cunoscută sub numele de Academia „Ștefan Gheorghiu”.

  3. […] cum spunea si Manafu mai de dimineata, Roblogfest este in primul rand o ocazie foarte buna de socializare, asa ca nu pot […]

Comentează