MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum iti gestionezi contul de Facebook?

Cei mai multi dintre noi folosesc direct Facebook.com pentru a comunica si interactiona cu alti utilizatori. Oamenii cu experienta in social media folosesc servicii web based sau desktop based pentru a gestiona mai multe platforme online sau mai multe pagini de Facebook intr-un singur loc. Practic, isi creeaza un social media dashboard.

Doua aplicatii desktop based destul de populare in Romania sunt TweetDeck si Seesmic. Eu insa prefer (si recomand de aceea) o aplicatie online, ce nu trebuie instalata pe computer si poate fi accesata de oriunde. Si recomand HootSuite.

Serviciul ofera in varianta free posibilitatea de a gestiona pana la 5 “proprietati” online. Eu, de exemplu, am acum in contul HootSuite doua pagini de Facebook, profilul de Facebook si doua conturi de Twitter. Vad tot ce se petrece in / pe ele intr-o singura interfata. Ma gandesc chiar sa trec la o versiune paid, pentru a integra mai multe conturi si a avea acces la diverse statistici.

De ce am ales Hootsuite? Pentru facilitatea de a programa aparitia posturilor. Foloseam inainte Ping.fm (serviciu achizionat de Seesmic), dar acum ma impac mult mai bine cu HootSuite. Sunt multe ocazii in care as vrea sa transmit ceva pe Facebook sau Twitter si nu sunt langa un computer la ora vizata. Este ideal pentru cei foarte activi pe Facebook, Twitter si LinkedIn. Nu am incercat inca integrarea cu Foursquare si WordPress.

Ce alte servicii folositi pentru Social Media Dashboard?

In fiecare zi de luni, voi publica aici pe blog un post despre Facebook, ce va aduce informatii noi sau utile pentru companii. Aceste posturi vor putea fi citite urmand si tag-ul Facebook Monday.

13 comentarii

  1. Calin says:

    Eu tot Hootsuite folosesc de mai bine de un an si e super ok. Tweetdeck era instabil (cel putin la mine pe comp)….

  2. HootSuite este aplicatia perfecta.

    Duminica imi programez o serie de postari pe care vreau sa le transmit (indiferent de restul discutiei) pe pagina de Facebook si contul de Twitter. Totul este automat si nu imi fac griji zilnic sau la o anumita ora.

    In plus poti sa vezi exact, in baza statisticilor, ce merge pentru tine. Merita!

    Go Owly!

  3. Mihai says:

    Tweetdeck cu siguranta. Il folosesc insa numai pentru twetter si ofera tot ce ii cer… momentan 🙂

  4. k3rgy says:

    Nu am încercat până acum. Pentru ca am conturi pe mai multe reţele sociale, mă joc de ceva vreme cu Yoono. E simplu, direct în browser

  5. Ana says:

    Oscilez intre Seesmic, Postling si twitter.com/facebook.com. Acum ma gandesc sa trec pe HootSuite.

  6. Iulianj says:

    Tweetdeck, insa, cum spunea cineva mai sus, e instabil. Se blocheaza, uneori se incarca foarte greu si merge oarecum “in reluare”. O sa incerc HootSuite. Mersi de pont!

  7. adleras says:

    Am inceput acum cativa ani cu Twhirl (primul client pe care l-am folosit pt twitter); am trecut apoi printr-o multitudine de programele. M-am oprit pe rand la: Seesmic (toata gama de produse seesmic de la primul pana la ultimul aparut), TweetDeck (pe care il folosesc si acum) si HootSuite (l-am incercat, e foarte fain, dar nu reusesc sa ma obisnuiesc cu aplicatia in browser).

    In prezent folosesc ultima versiune de TweetDeck standalone. Am instalata si aplicatia pt Chrome dar, la fel ca si la HootSuite, nu reusesc sa ma obisnuiesc cu aplicatia in browser. Uit de ea complet si nu mai sunt atent la ce se zice.

  8. Bogdan says:

    TweetDeck. Imi satisface nevoile de Twitter si Facebook.

  9. Andrei says:

    Cristian, îţi recomand să aloci 5 minute şi pentru Mixero. Eu sunt foarte mulţumit de el, asta după ce am folosit destul de mult timp TweetDeck.

  10. Am încercat multe, m-am oprit la HootSuite și YooNo (extensie de Chrome). Mă uit în comentariile de mai sus să descopăr altele, poate mai bune 🙂

  11. Foarte tare, multumesc de recomandare, cred ca am sa-l incerc si eu pt micul business, sa vedem ce iese 🙂

  12. Sorin says:

    pe zi ce trece ajunge Facebook tot mai tare , e de neoprit colosul asta 😀

  13. Elena says:

    Foarte buna recomandarea. Il folosesc cu succes.

Comentează