MANAFU*

Abonamente Evensys

In vizita la GolinHarris Londra

Am acceptat in urma cu o luna si jumatate invitatia de a vizita birourile GolinHarris din Londra. Invitatia venea inainte de lansarea biroului local prin afilierea Lowe PR la aceasta mare retea de relatii publice mondiala. Am acceptat dintr-o curiozitate maxima de a vedea cum se lucreaza in alte parti si cum se face social media la Londra.

Am pasit joi in cladirea lor fara sa imi fac asteptari. Nu era prima data cand vizitam o companie straina la ea acasa si vazusem deja la lucru mai multe agentii de PR din Romania. Dupa un prim tur in care am dat mana si am conversat cu vreo 15 oameni din cei 70 de angajati ai agentiei, mi-am zis: “Asta seamana mai mult ca o redactie de ziar!” Nu stiu de ce, dar asa mi-a venit in minte.

Diferenta majora e ca aici pluteste linistea in aer, ceea ce nu as fi putut spune vreodata despre redactia Ziarului Financiar, in care am poposit aproape un an la inceputul carierei mele de ziarist.

Poate totusi am avut o asteptare, aceea de a intalni multi practicieni mai in varsta, ceea ce mi s-a intamplat adesea in vizite anterioare in alte companii straine. Am gasit in schimb o echipa destul de tanara. Profesionista si prietenoasa.

Am petrecut asadar o zi de lucru intre cei 8 oameni ai diviziei de social media a GolinHarris, numita informal Dialogue. O zi in care am privit cum interactioneaza echipa, cum lucreaza, am intervievat oameni si am testat diverse idei. Mai multe lucruri interesante despre PR si social media via GolinHarris voi relata intr-o serie de posturi viitoare.

Ca sa va faceti o idee despre GolinHarris, aflati ca in US lucreaza de 53 de ani cu McDonald’s. Asta da relatie de afaceri!

2 comentarii

  1. Sorin says:

    Mult succes in noua ta familie din Londra GolinHarris 🙂

  2. cornel says:

    Campaniile prezentate la PR Awards au aratat foarte profi. In special cea privind listarea FP la BVB!!!

Comentează