MANAFU*

Abonamente Evensys

Accelereaza in cariera

Poti beneficia gratuit de un program MBA sau unul Master of Science in Grecia, in cadrul unei initiative Bancpost. Iata de ce cred, din proprie experienta, ca nu trebuie sa ratezi aceasta oportunitate.

iPad, un an mai tarziu

View IPad and over 3,000,000 other topics on Qwiki. In urma cu un an, pe 3 aprilie Steve Jobs lansa iPad, tableta ce urma sa creeze o noua revolutie in lumea computerelor si a media. Nu mai tin minte care au fost efectele lansarii iPhone la un an de la anuntare, insa iPad are acum pe piata deja doua versiuni si zeci daca nu sute de followers (nu mi-a venit alt cuvant pe moment) si clone. Si rezultatele sunt impresionante: Mai mult ››

Cum recrutezi prin social media

Exista mai multe povesti frumoase de genul “blogul mi-a adus un job bun” sau “m-am angajat pe Twitter”. Doru Panaitescu este o sursa buna pentru job-uri din media si online. Eu public periodic anunturi despre oportunitatile de cariera in social media si am lansat de ceva vreme un side project numit Microjobs (din pacate Twitter nu a prins atat de mult la noi pe cat speram eu). Exista, fireste, si alte surse in social media pentru job-uri.