MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce fel de prezenta vei avea pe Facebook?

“Avem multe lucruri de comunicat si cateva programe distincte de promovat, cate pagini pe Facebook ar trebui sa avem?”, cam asa a sunat o intrebare primita intr-un training recent.  Nu pot da detalii despre concluzia la care am ajuns, dar va pot spune ca am pornit de la cele 3 abordari pe care le-am observat pe Facebook la o serie de branduri mari.

Cat de mare este fenomenul Quora

Am intrat pe Quora pentru catea saptamani, incercand sa imi caut locul acolo. Am gasit o comunitate vie, multe discutii interesante si raspunsuri la intrebari pe care mi le-am pus sau le voi pune. Nu am reusit insa sa introduc aceasta platforma de intrebari si raspunsuri in programul meu zilnic in social media. Un motiv este faptul ca nu am fost niciodata adeptul platformelor “foarte conversationale”, gen chat, messenger, forumuri. Prefer mai degraba zona informativa, unde Twitter si blogurile se Mai mult ››

ZeList Monitor, mai bun si mai puternic

TreeWorks lansează astăzi noua versiune a platformei Zelist Monitor, cel mai complex şi mai utilizat instrument de monitorizare social media de către agenţiile de comunicare din România. La un an de la lansarea primei platforme de monitorizare a reputaţiei brandurilor în social media din Romania, Zelist Monitor vine cu o schimbare radicală a interfeţei de utilizare, surse social media noi şi tool-uri radical îmbunătăţite, utile în activitatea profesională a comunicatorilor.