MANAFU*

Abonamente Evensys

Cu gandul la Nokia Communicator

Am avut si eu parte de cateva modele Nokia care mi-au marcat experienta de utilizator al telefonului mobil. Am inceput cu un 3210. Era compact, slim (pentru vremea respectiva) si fara antena. Am trecut apoi pe un 6110, probabil cel mai de succes model al Nokia pentru o buna bucata de vreme. M-am indragostit apoi de un 6680. Aveam Internet, videocalls, intrasem in zona smartphones. Am ajuns la N73, care mi-a deschis ochii spre multimedia pe telefonul mobil. Ma uitam pe el la episoade din Seinfeld cand zburam in diverse tari.

Am fost probabil insa cel mai mult impresionat de familia Communicator. Desi nu am avut acest model, pentru o vreme l-am vazut pe cea mai inalta treapta in mobile. Ultimul model din gama a fost E90, lansat in 2007.

Saptamana aceasta, Nokia a anuntat data lansarii terminalului E7 in Romania: 15 aprilie. Razvan Petrescu, seful Nokia in Romania, l-a prezentat ca urmasul seriei Communicator. Astept acum un exemplar in teste.

5 comentarii

  1. ORI says:

    Pentru tine e Nokia sau nimic. E bine ca te bazezi pe branduri de top. Asteptam un review la E7 dupa ce il butonezi. Bafta

  2. Sorin says:

    Daca iese iar un telefon cu Symbian, atunci nu cred ca o sa fie un mare hit. Apropo, care telefon Nokia din ultimii ani a fost un mare hit? Poate din seria E (e71), in rest?

  3. constant says:

    Mare hit este Nokia N9 care merge pe os-ul MeeGo, pacat insa ca probabil va ramane singurul pe platforma asta, avand in vedere ca Intel se retrage din cate am auzit din colaborarea ptr MeeGo. Insa telefonul este desoebit fata de tot ce-a lansat Nokia pe segemntul smartphone. Am unul la butonat si pentru cei interesati revin cu impresii. S-auzim de bine.

  4. […] media pasionate de mobile marketing pot participa gratuit la eveniment si vor testa pentru o zi Nokia E7, pentru a crea continut despre […]

  5. […] media pasionate de mobile marketing pot participa gratuit la eveniment si vor testa pentru o zi Nokia E7, pentru a crea continut despre […]

Comentează