MANAFU*

Abonamente Evensys

Focus Talks cu Mircea Mester

De mult timp vroiam sa fac acest experiment. Daca TraficTube filmeaza din masina ce se intampla in trafic, cum ar fi sa filmez ce se intampla in masina? Asa ca atunci cand Ford Romania m-a abordat pentru a reprezenta online lansarea noului Ford Focus in Romania, am zis: “Asta e ocazia, asta vreau sa fac!”.

Cu sprijinul lui Mihai Baloianu, am regizat o serie de discutii in masina cu cateva nume cunoscute in blogosfera. Am inceput cu Mircea Mester, proaspat castigator al unui premiu la RoBlogFest si cunoscut in online pentru rangul de redactor sef al Automarket.ro. Cu cine as fi putut sa incep daca nu cu un mester in masini?!

Ford a lansat de ceva timp seria de teste pentru pasionatii auto. Chiar va recomand sa va inscrieti la test drive. O sa va placa mult. Detalii gasiti pe site-ul dedicat: www.tehnologieauto.ro. Cei care participa la un test drive au sansa de a castiga un iPad.

Sper sa va placa clipul si orice feedback (constructiv) e binevenit.

4 comentarii

  1. acsel says:

    Simpatica replica de la sfarsit cu twitteru’. 🙂
    Acum, legat de idee, e destul de faina, dar asta daca vrei sa faci un talk show in masina despre diverse lucruri, ca review nu prea ii poti spune.

  2. bradutz says:

    Faină ideea, simpatic dialogul.

  3. Cezar says:

    la mine se aude extrem de prost 🙁

  4. Blogatu says:

    O idee foarte buna, bravo!

Comentează