MANAFU*

Abonamente Evensys

Inca un semn ca sunt pe drumul cel bun

In facultate mi-am dorit tare mult sa lucrez in advertising. Am ajuns insa sa scriu despre publicitate si mai tarziu sa organizez cele mai multe evenimente din acest domeniu si nu numai. Aseara industria publicitatii din Romania mi-a acordat un premiu de excelenta pentru viziune si profesionalism in dezvoltarea comunicarii in mediul digital. S-a intamplat la cea de-a patra editie a Premiilor de Excelenta IAA.

Desi am urcat de multe ori pe scenele evenimentelor, aseara am fost foarte emotionat. Un asemenea premiu te copleseste. Pentru mine este o confirmare ca am facut si fac cateva lucruri bune. Si spun asta chiar plin de modestie. Iar tot ce am facut a fost realizat cu ajutorul multor oameni. Le multumesc acum lor, tuturor celor care au fost alaturi de mine.

M-am bucurat sa vad pe scena si alti oameni implicati in mediul online. Au mai fost premiati Ionut Oprea si IAB pentru R.O.A.D.S, Petrisor Obae pentru PaginadeMedia.ro, Eliza Rogalski si Daniel Pana pentru “Scoala de bani”. Evident, multe premii s-au dus catre cei care sustin industria de marketing din Romania, oameni pe care ii apreciez de multi ani.

6 comentarii

  1. Alex Sinov says:

    Felicitari, Cristi!

  2. Florin says:

    Felicitări Cristi!
    Faci o treabă excelentă în dezvoltarea comunicării în mediul digital.

    Aş vrea să te întreb ce facultate ai absolvit şi care a fost primul tău job cu care ţi-ai început cariera.

  3. Cristi says:

    Felicitari!

  4. Inseamna mai mult decat “un semn”. e un “chapeau” de la cei care conteaza in publicitatea din romania.

  5. Ana says:

    Felicitari!

  6. varabiescu says:

    cool

Comentează