MANAFU*

Abonamente Evensys

O idee pentru berari si nu numai

De cate ori ati intrebat la o petrecere sau la o masa: “Bai, care e berea mea?”. Sau de cate ori ati cojit usor eticheta pentru a insemna propria sticla? O companie din US a venit cu ideea de a produce o serie de “gulere” personalizate pe care mesenii sa le puna pe gatul sticlelor. Se pare ca 32% dintre americani obisnuiesc sa isi marcheze cumva sticlele. Lasand la o parte utilitatea acestei mici inventii, apare si oportunitatea unui mod nou de promovare. Cum va place ideea unor gulere fluorescente? (via)

4 comentarii

  1. Denisa says:

    Şi Fred & Friends are beerbands, care mie îmi plac mai mult, că seamănă cu brăţările din cauciuc cu mesaj.

    Iar pentru paharele de vin, winelines.

  2. Alex Dima says:

    Să ştii că este foarte tare ideea. Până la urmă îţi recunoşti berea sau sucul însă e o metodă faină de promovare, un pas înaintea celorlalţi.

  3. Pavel says:

    Oho! Şi de câte ori. Chiar vorbisem odată cu un prieten de “sticlă de bere” că ar fi mişto ca să se facă nişte etichete personalizate pentru fiecare sticlă de bere ca să fie mai uşor de identificat. Se pare că deja alţii au şi pus în aplicare 🙂

  4. Ihearlights says:

    Eu am o vorba, berea mea e mereu cea mai plina de pe masa. Dar totusi, ideea mi se pare super tare. Insa ma astept la o astfelde idee sa fie pusa in practica in localuri.

Comentează