MANAFU*

Abonamente Evensys

Te gandesti la un nou credit?

Am fost alaturi de BCR de la lansarea primei campanii de educatie financiara, Scoala de bani. Am promovat Agenda Antreprenorului la evenimente de antreprenoriat si am accesat si alte resurse utile, cum ar fi “Ghidul investitorului in imobiliare“. Intre timp, le-am devenit si client. Asa ca acum sunt si mai aproape de activitatile lor.

Intr-un moment in care bancile isi relanseaza ofertele, am deschis discutia cu Divizia de Credite pentru Creditul Divers BCR. Si mi s-a parut interesant sa aflu ca de multe ori nu ne punem intrebarile potrivite inainte de a contracta un credit, fie el si “doar” de nevoi personale.

Imi dau insa seama ca fiecare are propriul sistem de valori cand vine vorba de banci. Pentru mine, de exemplu, conteaza sa nu ma pierd in tot felul de formalitati, sa am o transaprenta in comisioane si dobanzi, sa primesc ceva in plus, sa am optiuni multiple, dintre care sa aleg in functie de nevoile mele. Si sa vina cu ceva in plus.

Echipa BCR mi-a raspuns ca pentru un imprumut de nevoi personale, fara garantii imobiliare, imi vor da raspunsul in maximum 24 de ora, mi-au promis cea mai mica rata lunara, 0% comisioane, protectie financiara in caz de somaj (nu e cazul, cel putin nu deocamdata, dar e bine de stiut) si gratuit o asigurare de viata.

Pentru mine mai conteaza ceva: brand-ul si Internetul. Intotdeauna am ales brandurile active, care fac diferenta sau contribuie in domeniul lor si pe cele careprin Internet imi fac viata mai usoara. Creditul Divers BCR poate fi solicitat si online.

Comentează