MANAFU*

Abonamente Evensys

Testezi noul Ford Focus si poti castiga un iPad

M-am alaturat campaniei de lansare a noului Ford Focus pentru a vorbi despre tehnologia auto de astazi. Va spun sincer ca ieri am iesit de trei ori cu masina prin oras si niciun moment nu m-am gandit la tehnologie. Ne-am imprietenit de la prima apasare de pedala. Sincer, a fost peste asteptari. O parere completa voi avea dupa ce “termin” cu ea.

Tot ieri, Ford Romania a deschis inscrierile la test drive pentru public. Fie ca ai deja un Focus, fie ca iti cauti o masina noua, fie ca esi pasionat de masini, te invit sa incerci noul model. Inscrierile se fac pe site-ul www.tehnologieauto.ro, iar la final de test, ai ocazia sa castigi un iPad completand online un mic formular. Detalii aici.

Clipul de mai sus e un scurt teaser pentru ce pregatesc eu cu noul Ford Focus. Am vrut sa ies putin din abordarea clasica avuta de producatorii de masini la lansarea noilor versiuni cu ajutorul social media.

3 comentarii

  1. zoltybogata says:

    Laş testa şi eu cu mare plăcere, dar nu pot din două motive,
    1. Nu am permis de conducere
    2. Nu pot conduce şi poate şti motivul de ce, dar mi-ar place să-l testez stînd pe scaunul din dreapta ( aşa ca un copilot 😀 ) ce zici sar putea?? Multă sănătate

  2. Adu says:

    LIKE! LIKE! LIKE! 🙂

  3. Claudiu says:

    Testat va fi! 🙂

Comentează