MANAFU*

Abonamente Evensys

De pe Gadgeteer (1)

In fiecare saptamana, voi face o trecere in revista a celor mai importante stiri si articole aparute pe Gadgeteer.ro, un proiect in care sunt implicat de doi ani si care reuneste o serie de oameni cunoscuti in media si mediul online, pasionati de tehnologie. Gadgeteer.ro a fost printre primele site-uri care a legat o colaborare cu Yahoo in Romania. Pregatim noi idei si lucruri interesante in jurul acestui proiect, asa ca va invit sa ne urmariti pe www.gadgeteer.ro.

Invata marketing online la Vodafone

Vodafone ofera o ocazie, zic eu, unica pentru absolventi si studentii in ultimul an de facultate sau la master, care vor sa inceapa o cariera in marketing online. Prin “Vodafone Internship”, tinerii care vor fi selectati vor avea sansa de a lucra intr-un stagiu platit, timp de 12 luni, in cadrul departamentului de marketing din Vodafone Romania, in Bucuresti. Detalii si inscrieri aici.

Cum pornesti in antreprenoriatul social

GoMentorship este un proiect de educatie alternativa, care a devenit prin conferinte, interviuri si o platforma online, un spatiu de intalnire si de schimb de idei intre tineri studenti, liceeni sau absolventi si profesionisti romani ce au cunoscut succesul in cariera. Pus in scena de Asociatia Oricum, programul vine acum cu un mini-documentar despre unul dintre subiectele dragi mie: antreprenoriatul social. De fapt, este povestea unei tinere care a decis ca e timpul sa faca efectiv ceva.

Social Media in Romania (Aprilie 2011)

Va aduc acum – cu o intarziere mai mare ca de obicei – datele despre social media pe plan local pentru luna aprilie. Despre Facebook nimic nou. Creste si iar creste. Cea mai notabila evolutie o are TPU.ro. De remarcat si trecerea de 400.000 de conturi inregistrata de LinkedIn.

Bogdana Butnar s-a angajat la Google

Bogdana Butnar, unul dintre cei mai dinamici oameni din online, a anuntat pe Twitter intrarea in echipa Google Romania. O cunosc pe Bogdana de 7 – 8 ani, de cand lucra la Rompetrol, iar eu faceam primele evenimente cu revista Biz. Ne-am reintalnit de atunci la multe evenimente, ea devenind unul dintre apropiatii Evensys. Un prieten adevarat. Bogdana are un background consistent in comunicare, advertising si online. Mai multe detalii pe blogul ei.