MANAFU*

Abonamente Evensys

Te invit la o petrecere tare!

Cu cei mai multi oameni care citesc acest blog m-am vazut la evenimentele mele, la RoBlogFest si Social Media Summit ori am conversat online. Si mi-a placut ca, in unele ocazii, am iesit apoi la o bere. E o ocazie buna sa ii vezi pe oameni relaxati. Vreau acum sa invit 10 persoane la petrecerea Desperados de pe 12 mai. Va fi intr-o hala, incepe la 21.30 si ni se pregatesc multe surprize.

Val de tablete la eMag

Treburi legate de Mobile Marketing Conference ma tin ocupat astazi pana seara tarziu, asa ca voi rata intalnirea cu o “gasca” de tablete, organizata de eMag. Mi-ar fi placut sa testez: iPad 2 BlackBerry PlayBook Motorola XOOM ASUS Eee Pad Transformer Toate acestea si altele pe deasupra au intrat deja sau sunt asteptate curand pe site-ul eMag.

Focus Talks cu Costin Cocioaba

Am ajuns la al doilea interviu in noul Ford Focus. De adata aceasta sunt cu Costin de la Refresh.ro si vorbim despre masini, gadget-uri si social media. Daca aveti vreodata ocazia sa il intalniti pe Costin cu masina, rugati-l sa va faca un “tur” de interior. Veti fi impresionati de dotarile avute. Reiau si invitatia de a testa noul Focus la unul dintre dealerii Ford. Va inscrieti foarte usor pe site-ul www.tehnologieauto.ro.

Inca o zi pana la Ziua Barbatului

In calendarul meu, maine este Ziua Barbatului, ocazie cu care Bergenbier a pregatit o serie de evenimente in 17 orase din tara. Cred ca este cea mai mare desfasurare de forte a brand-ului de pana acum. Eu incerc sa ajung la petrecerea din Bucuresti, la care vor canta Parazitii, Cargo, Taxi si altii. Va fi in Parcul Copilului (Tineretului). Cei cu alte obligatii sau domicilii prin alte zone pot urmari transmisia live online pe www.ziuabarbatului.ro. Dupa petreceri, pe site va Mai mult ››