MANAFU*

Abonamente Evensys

Aduceti companiile pe un teritoriu comun

Si la Timisoara, si la Cluj, am vorbit anul trecut cu comunitatile locale din online despre legaturile care se pot forma intre blogosfera si companii. Cu totii au vrut sa afle cum faci pasul catre o companie, cum deschizi dialogul si mai ales cum le trezesti interesul pentru social media. Cea mai simpla cale pe care o vad eu este participarea la un eveniment. Este locul in care se pot lansa discutii, testa idei si chiar porni proiecte.

Numarul evenimentelor locale e in crestere. Revista Biz a pornit turneul national Social Media Summit inca de anul trecut. 2Parale a facut EcomTIM la Timisoara, Ciprian Stavar pregateste Marketing 24/7 la Sibiu, iar Ciprian Gavriliu a pornit de ceva vreme IMTO la Iasi. Toate aceste evenimente au fost foarte bune ocazii de socializare.

Nu ratati ocaziile urmatoare!

Pe 11 mai, la Sibiu, are loc ultima editie a Social Media Summit din sezonul 2010 – 2011. Este un eveniment regional dedicat in intregime social media. Le recomand tuturor celor din zona sa vina la SMS Sibiu. Si celor din Bucuresti, Ploiesti, Pitesti si Brasov, unde stiu ca exista comunitati de bloggeri.

Pe 12 mai, la Timisoara, are loc prima editie a PR Beta, o conferinta despre relatii publice si Online PR, ce aduna specialisti locali si din Bucuresti. Stiu deja ca si aici vin oameni din orasele apropiate.

Aveti asadar doua noi ocazii. Nu le lasati sa treaca!

2 comentarii

  1. matei says:

    Pe la cluj nicio astfel de intrunire?

  2. @Cristi, conferința Marketing 24/7 de la Sibiu, ediția a IV-a va avea loc pe 2-3 iunie la Hotel Ibis. Și cum bine spui, va fi un bun prilej de networking, cu atât mai mult cu cât sunt așteptați peste 360 de participanți în cele 2 zile de eveniment.

Comentează