MANAFU*

Abonamente Evensys

Ajutati-l pe eCostin sa ajunga la Berlin!

“Razboiul” meu cu eCostin nu e privit cu ochi buni de toata lumea. Pe unii ii amuza, pe altii nu. Si am vazut cateva reactii. Am vorbit cu eCostin si am facut pace. Am sters postul meu “razboinic” si am acceptat ca l-am atacat si eu. De fapt, de la mine a inceput totul. L-am acuzat ca s-a fardat special la ProTV pentru filmarea clipurilor LG. Si ca a repetat in oglinda acea privire de mascul feroce. Suntem prieteni acum din nou.

Si ca sa ii arat ca sunt un prieten adevarat, am decis sa ii cedez lui premiul daca voi castiga cele mai multe voturi. Trebuie doar sa votati aici clipul de mai sus. E foarte usor. Cred ca se va bucura foarte mult, mai ales ca pentru mine, Dan, si Victor nu e o noutate IFA Berlin. Am mai fost. (Cine strange cele mai multe voturi merge la IFA in toamna).

11 comentarii

  1. criserb says:

    Banuiesc ca ati fost acolo pe meritele voastre, nu?

  2. Haotik says:

    Eu ti-am zis ca esti prea bun, cum sa stergi postul, eu nu stergeam nimic. Si ma mira sincer ca exista cineva care se indoieste de prietenia voastra. Desi am patit-o si eu cu un ploiestean cand tot asa incercand sa creem reactii ne-am trezit cu comentarii: “daca va certati mai bine nu ma bag la nici o tabara” asa ca stiu senzatia.

  3. la ce te referi exact, ca e o intrebare dificila? chiar nu imi dau seama daca am fost vreodata undeva pe meritele altcuiva.

  4. Costin says:

    Daca vei castiga tu, ii cedez locul meu lui Victor. Nu stiu germana! Ma pierd! Bine, DACA. 🙂

  5. criserb says:

    Ma gandeam la Costin, ca ar trebui sa ajunga si el acolo tot pe meritele lui 😉

  6. Costin says:

    iti multumesc pentru grija pe care mi-o porti, Criserb :-). Mare om, mult suflet.

  7. ok, eu zic ca merita! a dovedit ca pentru o saptamana poate fi in frunte, dar cum pleaca in concediu in doua zile, ar fi dezavantajat!

  8. criserb says:

    Nu e vorba de nici o grija Costin. Ce-i al tau e pus deoparte dar, pentru moment cred ca e cam devreme sa te compari (si mai ales sa-i iei de sus) cu cei cu care participi la acest concurs.

  9. Victor Kapra says:

    1. Cristi, genial titlul postului 🙂 induce cititorului exact ideea pe care ai premeditat-o 🙂 Ai uitat contul de donatie in lei si valuta 🙂 :):)
    2. Costin, multumesc pentru disponibilitatea de a-mi ceda locul la IFA ( e inutil, sunt deja invitat de organizatorii germani), apreciez.
    Insa e dureros sa iti vad entuziasmul stiind cat de dura va fi prabusirea ta spre final. Ai uitat ca acest concurs dureaza inca 3 saptamani?
    Ai vazut tu vreun mare campion care, in probele de distanta, sa alerge ca nebunul la inceputul cursei si sa salute inconstient tribunele?!
    PS: acum sa vorbim serios: imi place mult concursul pentru ca este un studiu de caz excelent despre finetzurile social media si despre eficienta sa.
    Hai, spor!

  10. Costin says:

    Relaxeaza-te, Criserb. Si zambeste. Noi o facem. Nu deveni tu justitiar intr-o batalie inexistenta. Ma intriga, nu de alta. De aici si reactia mea de mai sus. Cea cu grija.

Comentează