MANAFU*

Abonamente Evensys

Doneaza pentru caii salbatici din Delta

Exista un grup de oameni care lupta chiar acum pentru caii salbatici din padurea Letea. Altii au incercat si inca incearca sa atraga atentia opiniei publice si a autoritatilor. Eu pot sa donez o suma de bani. Acum.

Se pare ca e nevoie de bani pentru hrana si medicamente. Nu stiu exact care este situatia, pe Facebook apar tot felul de apeluri. Toate par urgente si sunt un strigat dupa ajutor. Doneaza si tu sau spune mai departe celor care te citesc pe blog, pe Twitter sau Facebook. Sunt sigur ca ajutorul financiar venit acum va fi important si pentru cai, dar si pentru cei care se lupta sa ii tina in viata.

Doneaza in contul VIER PFOTEN aici.

Tags: ,

16 comentarii

  1. Cristi, ce se intampla cu caii din Delta este o drama intr-adevar, creata de aplicarea stramba a legilor sau inexistenta lor.
    Din pacate, nu cred ca asociatiile de genul celei mentionate de tine sunt solutia, ba din contra. Eu nu voi da bani unei asociatii care nu a demonstrat nimic niciodata, mai mult decat scandalurile ‘mondene’ cu maindanezi la tv. As vrea vad fapte care sa ma faca sa cred ca aceste asociatii nu sunt altceva decat niste capuse.

  2. fumarel says:

    nu-i nimic radu, o sa donez eu si pentru tine.

    din curiozitate, am o intrebare: crezi in Dumnezeu? daca da, cum poti demonstra existenta sa? daca nu poti, cum de crezi?

  3. Este singura asociatie despre care stiu eu ca se implica in acest moment! E important acum sa gasim niste resurse pentru a tine caii in viata. Sunt nehraniti si fara vlaga dupa cosmarul prin care au trecut.

    Am inteles ca unii au fost salvati, nu stiu mai multe. Am citit ca unii au murit si altii sunt in stare grava.

    Sincer, se intampla multe nenorociri in tara asta, dar am simtit acum ca noi astia de pe net chiar putem schimba ceva!

  4. Salut,

    Salvati padurea Letea dar si caii din ea (nu am zis-o eu!)…..

    Aseara am spamat o gramada de lume ca sa doneze bani la VIER PFOTEN, plecand de la ideea ca este dramatica distanta dintre miile de sustinatori online, zecil de mii de petitionari, si ceea ce este concret necesar offline: finantare. Mi s-a parut ca este angajamentul cel mai concret. Asa ca am transferat in contul VP, niste bani. Asa, ca gest concret. Macar daca tot nu am fost la Piata Victoriei (Flash-mob anuntat de ToTB), asta am putut sa fac. Despre organizatie, ca sa aflati daca merita bani, rasfoiti un pic situl lor si cititi cele 3 comunicate de presa ale ARBDD, Prefecturii si ale WWF-DCP si Salvati Delta. Problema este mai complexa, cu multi responsabili care se spala pe maini. ARBDD a imprejmuit padurea Letea pe 40 de km cu garduri, care “au disparut”. Adica au fost furate gardurile stimati domni si doamne, de catre concetatenii nostri. De aceea caii dau iama in padure, etc. Cele 3 comunicate de presa, pentru cei care analizeaza fenomenul sunt suficiente ca sa ne lamurim. In cel al ARBDD se arata si ca exista un proiect comun in curs cu VIER PFOTEN, pe 2 ani. Acum a avut loc o criza. Link-uri aici: http://bit.ly/l91cdS si aici : http://bit.ly/lB7jwT si aici: http://bit.ly/kuthil

  5. Cristi, daca stii pe cineva personal care se duce si ajuta, ai tot sprijinul meu. In asociatia cu pricina nu am incredere nici cat negru sub unghie.

    Fumarel, cand vei renunta la anonimat, stam de vorba. Ce legatura are Dumnezeu cu asociatiile fantoma numai El si tu probabil ca stiti.

  6. fumarel says:

    EL?!?!? deci crezi in dumnezeu. adica in ceva ce nu se pot demonstra concret. dar numai in cele care vrei tu. am inteles.

    nu stiu la ce anonimat te referi, fumarel e numele meu

  7. Dragos Bunea says:

    1. Cum sa te cheme “fumarel”? cum???
    2. Sunt din Tulcea, am rude si cunostiinte care locuiesc in delta, am crescut in delta la bunici si va spun un singur lucru: oamenii din delta au nevoie de ajutor in primul rand iar apoi animalele. Nu zic ca acei cai nu merita ajutorul nostru insa dupa cum spune si Radu Apostolescu, nici eu nu am incredere in vreo organizatie si asta probabil pentru ca stiu cam ce se intampla cu banii primiti de astfel de organizatii.

  8. fumarel says:

    dupa cum ti-e dat, si la propriu, si la figurat ;))))

  9. dragos, si eu sunt din tulcea!
    discutia nu este despre oamenii din Delta, este despre niste cai neajutorati care sunt macelariti. oamenii se mai ajuta intre ei, animalele insa nu au capacitatea asta.
    eu am incredere acum in oamenii aia care sunt acolo si fac ceva pentru cai. iar daca pot ajuta cumva, o fac.

  10. punzzer says:

    caii salbatici care sunt defapt niste scheleti, ce tot incercati voi sa salvati?

  11. valeria says:

    se poate sti ce-ati donat dvs ?

  12. Dragos Bunea says:

    Uite ca aflu lucruri pe care nu le stiam. Oricum ar fi eu nu am incredere in organizatiile acestea care apar tot timpul doar atunci cand se mediatizeaza vreun caz ca cel al cailor din Letea. Problema cailor de acolo este demult insa nimeni pana acum nu a ridicat un deget.

  13. Sorin says:

    Sper ca banii cor ajunge acolo unde trebuie … In rest succes…

  14. Pupa says:

    ce mare tristete ca in RO,nimeni nu mai crede in nimeni si in nimic !Aici s-a ajuns dupa 20 de ani.Solutia este sa doresti sa faci toate lucrurile ca pentru Dumnezeu,singurul care nu ramane dator, chiar si atunci cand este vorba de …animale.Ele sunt ca si noi creatia LUI.Merci ca am inteles pe cei care intreaba :”cat ai dat?” cand de fapt esentialul este :”darul tau sa nu fie cunoscut ” Salut les gars !!!

  15. Mircea says:

    Ar fi bine ca asociatia aia sa aiba si cont de Paypal…nu toata lumea din strainatate vrea sa-si dea cardul de credit. A trebuit sa donez la GIA care aveau asa ceva…

Comentează