MANAFU*

Abonamente Evensys

Memo catre mine

“Sa scriu pe blog indiferent de ce zice sau crede lumea despre subiect!”

Nu am scris pe blog despre aniversarea Coca-Cola din cauza scandalului “Adevarul – McCann”. Ma temeam ca vor aparea tot felul de comentarii. Chiar vroiam sa salut cei 125 de ani ai brandului. Coca-Cola a fost si va ramane pentru mine unul dintre cele mai importante branduri, cu care chiar am avut ocazia sa lucrez si de la care am invatat cate ceva.

Am scris insa acest memo dupa ce am vazut postul lui Chinezu, in care spune: “Tocmai mă pregăteam să termin postarea și mă sună un prieten să mă întrebe dacă scriu ceva despre Desperados Party, având în vedere comentariile care s-au făcut“. Orice s-ar fi intamplat, ar trebui sa ne exprimam gandurile, parerile sau experientele. Chiar daca unii ne vor judeca. Asa e in online, la urma urmei!

Uneori uit niste lucruri si ma las influentat de diverse evenimente si curente de opinie. Acest memo este pentru mine. Sa nu mai uit pe viitor.

2 comentarii

  1. Ihearlights says:

    Mda…si eu am oameni care zic ca scriu depsre anumite evenimente pe bani. de fapt scriu despre ele ca am fost acolo, si ca am o parere despre ce s’a intamplat

Comentează