MANAFU*

Abonamente Evensys

Nimeni nu mananca toata ziua cartofi prajiti!

Daca s-ar face un sondaj, probabil “cartofii prajiti” vor castiga titlul de cel mai popular fel de mancare. Ma rog, intelegeti voi! Mie imi plac cel mai mult!

Facebook a dat drumul de cateva zile la serviciul sau de mesaje, un fel de e-mail, cu care multi asteapta sa cucereasca lumea. Cineva l-a incercat si vorbeste pe larg despre experienta sa aici. Multi spun ca Facebook Messages va fi un concurent puternic pentru serviciile de free mail. Tot in ultimele zile, se vorbeste despre dorinta Facebook de a cumpara Skype, dorind probabil sa conversam prin voce online din conturile noastre. De ceva vreme, pe reteaua sociala No 1 se inchiriaza filme sau se lanseaza magazine online.  Si altele. Imi place sa cred ca in curand vom vedea Facebook Bank.

Dar chiar si asa, nu vreau sa fac totul pe Facebook, asa cum nu vreau sa mananc toata ziua cartofi prajiti! Voi?

6 comentarii

  1. karmapolice says:

    actually I do, cu conditia sa nu fie monopoL

  2. Tibi says:

    ca ei lanseaza nu inseamna ca lumea si foloseste..sa fim seriosi, multe companii se dezvolta pe orizontala si isi diversifica oferta dar daca e sa aiba success, au pe domeniul lor initial, cu foarte putine exceptii gen apple

  3. anda_elena says:

    O prietena si-a cumparat un aparat-minune, cu scanner, xerox si imprimanta, 3 in 1. Cand s-a stricat xerox-ul, nu a mai mers nimic.
    Pare off topic ce spun – dar la asta m-am gandit citind randurile de mai sus. Inghesuim totul pe FB – dar, daca intr-o zi se “strica” FB? Pierdem tot?

  4. e adevarat ce spui, vezi Google Buzz de exemplu. dar fb adreseaza o piata de 650 de milioane, o audienta “captiva”. cred ca multe din lansarile lor vor depasi servicii care se chinuie de ceva timp sa creasca. o sa vezi!

  5. Adrian says:

    Pe partea cu mail-uri nu cred că va “fura” prea mulți utilizatori. Nu știu câți sunt capabili să renunțe la o adresă veche de câțiva ani pentru una nouă.
    La partea cu places cred că au avut succes, mulți preferă Facebook places pentru că deja au cont acolo (plus toți prietenii lor) și nu mai au nevoie de încă un cont în altă parte (Foursquare) unde trebuie să-și formeze iar grupul de prieteni.
    Pe partea de messenger mi-ar plăcea să-și îmbunătățească serviciul, trecând chiar la unul video/voce.

  6. Eu cred ca fenomenul facebook este foarte periculos deoarece cu cat oamenii vor fi mai “atasati” ( ca sa nu zic dependenti) de facebook, cu atat tot mai multe informatii personale vor fi disponibile celor care controleaza fb (si aici nu ma refer la Zuckerpuckar)..un om descoperit, este un om usor de influentat (sa nu zic .. controlat!)

Comentează