MANAFU*

Abonamente Evensys

O zi perfecta

Nu tin minte sa ma fi intrebat vreodata cum arata o zi perfecta. Ieri am avut o zi lunga, dar frumoasa. Si mi-a dat de gandit. Am ocazia sa imi aranjez viata asa cum doresc. Ma bucur de o libertate foarte mare, desi ma consider de multe ori “sclavul” muncii.

Citesc cu admiratie posturile lui Doru Panaitescu despre iesirile de weekend si libertatea lui si am inceput sa ii admir si mai mult pe cei ce isi urmeaza pasiunile. Si chiar daca nu sunt sau nu voi fi ca ei, pot macar sa imi fac zilele mai frumoase. Trebuie doar sa gasesc acel ingredient special pentru asta.

Am inceput ziua cu un training. Am avut ocazia sa intalnesc un specialist in digital american cu vreo 15 ani de experienta in domeniu si sa vorbesc alaturi de Google Romania despre piata locala in fata a 40 de oameni de marketing si advertising. Eu despre social media, ei despre… Google. Am trecut apoi pe la birou, unde m-am ocupat de evenimente si cateva campanii. Stiti si voi, trebuie sa bifezi cateva lucruri ca sa faci lucrurile sa se intample.

Urmatoarea destinatie a fost Marriott. Mai precis JW Steakhouse, probabil “cel mai american” restaurant din Bucuresti, deschis in urma cu o luna sub cupola hotelului. Acolo alaturi de cinci food bloggers simpatici am petrecut aproape patru ore. Nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. Dar despre asta va povestesc cu o ocazie viitoare.

Dupa o scurta oprire acasa, m-am indreptat spre Hard Rock Cafe, unde m-a prins miezul noptii la concertul “HiQ – 15 ani”. Mi-a placut cum le-a iesit si mai ales cum au pregatit piesele. Am vazut si adolescenti, si oameni de peste 40 de ani cantand piesele lor. Am vazut un grup de straini care – desi nu intelegeau probabil mai nimic – se distrau foarte tare. Am intalnit cativa bloggeri haiosi (Piticu a ras de vreo doua ori) si am fugit apoi prin ploaie pana la masina. Am adormit zambind.

Cum arata o zi perfecta din viata voastra?

1 comentariu

  1. Adela says:

    Intr-un hamac, la umbra, cu o carte (sau cu un ereader 😀 ) in brate… citind, dormind, sorbind dintr-un shake bun si la sfarsitul zilei uitandu-ma la un Hitchcock. Clasic 🙂

Comentează