MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Mai 2011)

S-au inregistrat “miscari” interesante in social media in ultima luna. Facebook este de neoprit. Asta nu e o noutate. Una ar fi ca Trilulilu a depasit Hi5. Sau mai corect spus, Hi5 a coborat sub Trilulilu. Neogen sangereaza greu. Pacat. Iar Netlog a sarit de 1,2 milioane de vizitatori, amintindu-ne de zilele sale bune. Intram oare in vacanta cu 3,5 milioane de romani pe Facebook?

7 comentarii

  1. Danyzus says:

    Nu stiu daca chiar atat de mare e numarul de romani pe facebook. Mai nou sunt o groaza de firme, organizatii, asociatii si altele care isi fac cont.

  2. [D][S][N] says:

    Nu sunt atatia romani pe Fb, nici vorba!

  3. RBoy says:

    Ce mă miră, este hi5-ul. Nu credeam că mai sunt atât de mulți prin țara noastră care să-l mai folosească.

  4. Cresterea Facebook cred ca se datoreaza in parte migratiei de pe Hi5. Ce as mai remarca este scaderea LinkedIN si si twitter.

  5. ihearlights says:

    Guys sunt user accounts, nu oameni. Conturi, nu confundati.

  6. Daiana says:

    nici eu nu credeam ca hi5 ar fi atat de sus pe lista… si imi pare rau pentru locul ocupat de twitter… e mai greu sa inveti sa-i explotezi potentialul la maxim

  7. […] în România (conturi înregistrate în mai) şi nici celelalte reţele sociale nu stau rău (vezi un clasament social media la Cristi Manafu). Prin urmare, un smartphone construit în jurul activităţilor de social networking face sens şi […]

Comentează