MANAFU*

Abonamente Evensys

Top Facebook Places in Romania

SocialBakers, resursa mea principala de statistici despre Facebook, a anuntat saptamana trecuta lansarea serviciului de montiorizare a locurilor in care Facebook Places este folosit. Astfel cei interesati sa vada care sunt locurile din tara lor cu cele mai multe check-ins pot accesa aceasta pagina (unde veti gasi acum topul overall pe Romania).

7 comentarii

  1. Oare facebrands.ro nu este mai bun ca si serviciu pentru .ro?

  2. necenzurat says:

    http://www.facebrands.ro/places monitorizeaza si alea de pe foursquare, oricum, sunt increzator ca facebook places nu o sa fie the shit, problema e ca facebook incepe sa se faca un amestec de detoate, in care nu e nici cal nici magar, oricum foursquare deja a devenit mainstream, http://www.google.com/trends?q=facebook+places%2C+foursquare%2C+gowalla&ctab=0&geo=all&geor=all&date=all

  3. dexter says:

    Din curiozitate ce inseamna check-ins in contextul acestor statistici…. stiu ca e o intrebare de om prost:)) dar sincer nu inteleg ce inseamna exact… cati oameni au mers acolo… cati au dat like… cati au participat la evenimente?

  4. FaceBrands face o treaba buna, desigur!

  5. nwradu says:

    Facebok Places folosesc si eu de pe mobil. Pe 4sq n-am de gand sa intru, n-am chef de inca un cont. Presimt ca incetisor lumea va trece pe FB pentru checkins deoarece ofera o experienta mai larga.

    Acestea fiind spuse, astfel de studii nu prea sunt relevante pentru ca nu stii conditiile in care s-au dat acele check-in. Poate ai o reducere daca faci asa ceva, poate iti da un suc gratis. Prin urmare niste localuri se pot trezi cu multe check-ins. Bravo lor pentru idee, dar strica statistica.

  6. Si la ce ajuta sa stii unde s-au facut cele mai multe checkins?

    Pot sa-mi dau seama foarte usor ca locurile alea au cu siguranta net wireless moca, mai mult de atat nu vad ce relevanta au statisticile astea.

  7. Costin says:

    fsq l-am abandonat.

Comentează