MANAFU*

Abonamente Evensys

Tu ce fel de sofer esti?

In seria de interviuri “Focus Talks” am amintit despre “Parking Assist“, optiunea prin care poti lasa masina sa se parcheze singura. M-am tot gandit daca imi doresc aceasta optiune, eu fiind pasionat de parcarile laterale. Chiar sunt! Inca ma mai gandesc in ce circumstante as apela la ea.

Imi dau seama tot mai mult ca se ingroasa segmentul celor care vor confort si facilitati multiple in experienta de condus, in opozitie cu cei mai traditionalisti, care vor sa simta sofatul old school. Tu ce fel de sofer esti?

Seria de test drive initiata de Ford continua. Poti incerca si tu noul Focus. Inscrierile online se fac aici.

4 comentarii

  1. Marius says:

    Aş prefera sa parchez singur, nu cu tot felul de senzori. Deşi la început parcările mi se păreau mai dificile, acum pot parca oriunde fără bătaie de cap. Prefer metodele “old school” 😀

  2. Brezae liviu says:

    Lipsa locurilor de parcare, mai cu seamă în oraşele medievale, cum este Sibiul, cu străduţe înguste şi ocupate jumătate de parcări, face din această opţiune un câştig dosebit. Problema care se pune este costul şi, eventuala posibilitate, de a dota cât mai multe tipuri de masini cu acest sistem.Măcar cele de la Ford.

  3. Mihai says:

    In general cred ca as prefera sa parchez singur, ca sa o pot pozitiona exact asa cum vreau. Totusi, cred ca uneori un astfel de sistem poate fi foarte util, mai ales in Bucuresti. 😀

  4. Haotik says:

    daca aude nevastamea de parking asist ma pune sa vand motorul ca vrea focus. shhhhh

Comentează