MANAFU*

Abonamente Evensys

Publicitatea globala, o piata de 500 de miliarde $

eMarketer estimeaza ca piata de publicitate va creste la nivel anul acesta cu aproape 4% indreptandu-se catre un volum total de 500 de miliarde de dolari. Publicitatea TV e in crestere, insa, dupa cum probabil era de asteptat, pasii cei mai mari ii va face publicitatea online. A, si se pare ca 2012 va un an de boom in advertising.

Ziua blogging-ului despre blogging

Pornind de la un tweet nevinovat al Bogdanei, am lansat ideea de a invita bloggerii sa scrie un post despre blogging. Chinezu si-a inceput ziua cu un astfel de post, eu l-am urmat, apoi a scris si Bogdana, iar acum strang aici toate posturile care vorbesc astazi – sub o forma sau alta – despre beneficiile blogging-ului. Iata ce am adunat pana acum: Care este cel mai mare beneficiu pe care îl obțineți din blog? Tu ce castigi din blog? Mai mult ››

Tu ce castigi din blog?

La Social Media Summit Sibiu s-a vorbit destul de mult despre castigurile din blogging. Evident intrebarile au fost directionate catre partea financiara, insa exista si alte castiguri pe care merita sa le luam in considerare. De altfel, blogging-ul a adus (la inceput) alte beneficii inaintea banilor. M-am gandit – ca tot e o tema de actualitate si va mai fi o vreme – sa pun intr-un post experienta mea personala. La modul cel mai sincer.