MANAFU*

Abonamente Evensys

M-am hotarat, imi iau Kinect!

Ma uit in pliantul Domo din revista Biz la oferta pentru Kinect Sensor. Costa 599 RON si primesc si un joc Kinect Adventures. Inainte sa ma mai uit prin jur dupa alte oferte, apelez la cei care deja si-au pus corpul la treaba cu Kinect. Ce ar trebui sa stiu inainte de achizitie? Cum este experienta fata de Wii?

Internship pe social media la ZeList

Una dintre cele mai dragi firme de web development, TreeWorks, ofera un internship platit in cadrul proiectului ZeList, instrumentul de monitorizare online preferat. E o ocazie unica sa inveti social media din perspectiva cifrelor, a tendintelor si a informatiei de baza. Da, totul in social media ar trebui sa inceapa cu o monitorizare sau un audit. Detaliile complete sunt disponibile pe blogul ZeList.

Cat de mult conteaza design-ul?

Oare doar eu tin foarte mult la design-ul lucrurilor? Ma intreb in acest moment in care negociez pe mail cu un dealer auto diverse configuratii pentru o masina. Eu insist pe niste culori la interior, la exterior, la ornamente, iar el se mira (probabil), din spatele laptop-ului, de ce nu ma ghidez mai degraba dupa combinatia “motor – pret” si tin mai la “culori – pret”. La mine e mai rau decat atat. Acum cativa ani am renuntat la o Mai mult ››