MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce as vrea sa se schimbe in tara asta

Nu ma doare ca un medic parcheaza in fata unei terase o masina de 50.000 de euro, ca are cel mai nou smartphone sau cand impartaseste prietenilor sai ca e in cautarea unei case in zona Herastrau, unde apartamentele ar fi 200 – 300 de mii de euro. Sunt de parere ca medicii ar trebui sa castige bine. Ma doare insa orice vizita intr-un spital romanesc, cum demnitatea umana e la cheremul unor asistente si la dispozitia arogantei unor medici. Din fericire, nu am nevoie de doctori acum, dar ma trece un fior doar la gandul unei noi vizite intr-un spital romanesc.

3 comentarii

  1. QuadroQ says:

    In iasi este Arcadia, privat, nu foarte scump, contract cu CAS (pt anumite operatiuni) si decent. La modul la care te simti bine cat esti acolo… In masura in care te poti simti bine cand ai ajuns … la spital!

  2. securista says:

    @Quadro, e cam scumpuț acolo 🙂 Am aruncat un ochi pe lista de prețuri și am dat înapoi.
    Eu aș opta pentru medicii din spitale datorită faptului că au avut foarte multe cazuri în spate și nu prea o iau pe bâjbâite. Deci medicii din spitale cu tehnologia din cabinetele private. Într-adevăr, se aplică vorba aia, dai un ban, dar stai în față. La clinicile private costă mai mult, dar îți oferă, totuși, sentimentul că ești om. Și orice muritor de rând își permite, mai ales că unele clinici au și modalități de plată în rate.
    Și mai sunt și oameni printre fomistele alea de asistente, să știi 🙂
    Sănătate!

  3. Subscriu, recomand si eu Arcadia din Iasi. Am ajuns acolo in vizita la un prieten, si intr-adevar au conditii de ultima ora, la standarde Europene. De la doctori tineri si amabili, la incaltaminte si huse pt par, care ulterior se arunca, chiar si daca intri in vizita la un pacient, in camere foarte frumos dotate. 🙂

Comentează