MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce face un troll cand intalneste alt troll?

Exista un blogger simpatic care din cand in cand se transforma intr-un mic troll. Bine, uneori are excese de imaturitate. Incearca sa atraga atentia. Il vad destul de activ, cautand sa se imprieteneasca cu oameni mai vizibili online. Vrea sa se faca cunoscut. Acum lucreaza la o campanie cu bloggeri, o idee chiar simpatica, pentru care a gasit chiar si sustinerea unor companii.

Il priveam ieri cum “trolleaza” si ma intrebam cum va fi cand vor aparea “trollii” in jurul campaniei initiate de el. Cum va reactiona? La ce se va gandi? Se va schimba ceva in comportamentul lui?

Nu conteaza cine e perosnajul. Chiar e nesemnificativ. Eram doar curios sa aflu cateva pareri de la voi despre momentul intalnirii unui “troll” cu alti “trolli”.

10 comentarii

  1. karmapolice says:

    trollul mare devine in mintea lui A lister iar trolii mici pupincuristi..obvious…fiind troll, campania va fi fail

  2. asa cum trolli sunt nesemnificativi si singura reactie pe care o poti avea fata de unul este IGNORE, la fel si relatiile inter-trollice sunt total nesemnificative

    trollii pur si simplu nu exista (daca-i ignori)

  3. ihearlights says:

    Sunt 2 sanse. O sa isi revina pe calea ce’a buna, o sa isi dea seama unde greseste, si o sa creasca frumos.
    O sa isi ia nasu la purtare, o sa fie ingamfat, o sa uitam de el

  4. Oi fi eu mai naiva poate, dar tot cred ca nu poate fi decat de bine. Un troll angrenat de alte trollii….genereaza idei mai multe, actiuni frumoase, in cele din urma…..
    Pentru ca totul se cerne, oricum. Bullshit, aici, pe twitter nu prea rezista 🙂

  5. katairobi says:

    Exista 2 situatii cand intervine un troll:
    1. Il ignori
    2. Il inveti minte

    Daca bloggerul nostru si-a construit o comunitate si e bine privit de oamenii din jurul lui, cu siguranta vor fi altii care vor sari in apararea lui.

    Pana la urma si despre asta e vorba intr-o comunitate, siguranta si protectie, nu?

  6. Bogdan says:

    Mesaj de la un troll (adica eu) : tu chiar n-ai nimic de facut decat sa-ti pui intrebari “existentiale”? Ce curios ai devenit tu cu viata trollilor… credeam ca numai ei sunt cei care se baga in viata celorlalti. E, uite ca nu, din cand in cand, si A-listerii devin voyeuristi. De fapt, tot un fel de trolli, dar mai rafinati.

  7. Eu sunt atent la multe lucruri si acum mi-ai dat o idee buna. A-Troll-ul! Cel care se uita la ce e online, dar trolleaza offline! De studiat… Mersi de idee!

  8. Cosmin says:

    Primul troll devine mai sofisticat cu tacticile lui de trolling (nu cred ca se va schimba, doar observa cum trolleaza proprii sai trolli si se inspira de-acolo). Se maturizeaza deci 🙂

    A-troll – buna asta!

  9. cB says:

    :)))) exact la asta ma gandeam: cum de nu exista A-Trollist ?! asta da lista neica!

  10. Haotik says:

    cred ca se iau la cearta pur si simplu

Comentează