MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine mai vine?

Vorba lui Dan Dragomir: “Marile grupuri online au focus anul asta pe Romania. Dupa Yahoo, Google, Groupon sau Paypal vine randul LinkedIn”. Bun, venirea LinkedIn a fost stirea zilei de ieri, dar maine? Maine ce va fi? Cine va mai veni? Incearca cineva? (Facebook o sa vina cand probabil vom trece de 5 milioane de conturi si mai ales se vor aloca niste bugete in reclamele lor)

7 comentarii

  1. CMGeorge says:

    IBM?

  2. Ioana says:

    Facebook? 🙂

    @CMGeorge IBM au deja birou in Romania.

  3. Intrebarea din tiltu e una foarte mioritica, ca sa spun asa, din seria: Cine mai vine? Ce ne mai face? Cine ne mai cumpara? Ce ne mai vinde? Oare chiar de la Decebal incoa stam linistiti in ghioaga si ne intrebam ce ni se mai intampla maine, ca si cum n-am fi in stare sa schimbam si noi ceva? Legea naturii spune ca devii ceea ce gandesti.

    Sunt extrem de convins ca putem sa venim si noi peste ei dar primul pas este sa renuntam la atitudinea si discursurile astea pasive de asteptare… sa ni se intample.

  4. in ultimii 11 ani, in noua economie romaneasca (tot ce a fost creat de la zero sau importat), intrebarea din titlu a fost folosita mereu. impinsa de ziaristii din presa de business pentru a da o perspectiva optimista, pentru a da importanta acestei piete chiar si in momente in care nu avea de unde / de ce sa creasca.

    nu intreb “cand vin americanii?”. nu asta era ideea. si cine va veni, chiar si in retail-ul online, o va face pentru ca piata are potential si jucatori deja puternici. dar despre asta te provoc sa vorbim anul viitor pe vremea asta!

  5. Intr-o piata cu jucatori puternici acestia se intreaba intre ei ‘Unde mai mergem?’. Cred ca doar asta inseamna putere.
    Saptamana trecuta am fost in San Diego la un eveniment important si acolo nici un jucator (marea majoritate de zece ori mai mici decat noi) nu isi punea decat intrebarea unde pune el urmatorul pas, pe cine mai cucereste, pe cine mai cumpara. So, e exact ce spuneam mai sus, totdeauna risti sa devii ceea ce gandesti 🙂

  6. Analfabetul says:

    La paypal am fost unul dintre sustinatorii infocati pentru a include si romania in serviciul lor.
    Cine mai vine? cred ca un Roman sau un grup de Firme Romanesti care sa cumperi pe cei enumerati de tine mai sus. 😀

Comentează