MANAFU*

Abonamente Evensys

Doua idei din aceasta saptamana

Intr-o vreme, pe la inceputurile blogului, obisnuiam sa scriu in fiecare zi un lucru pe care l-am invatat. Pentru ca imi place sa cred ca invat ceva nou (aproape) in fiecare zi. Astazi, de exemplu, am invatat cat de mult conteaza sa te rupi de calculator, de birou si sa te intinzi pe iarba intr-un parc. E ca si cum i-ai da restart calculatorului pe care nu l-ai mai inchis de nu-stiu-cand. E un moment de liniste care poate dura 3 secunde (cat booteaza calculatorul) sau 3 ore (cat am stat eu in parc azi).

Dar acum, la final de saptamana, doua idei mi-au ramas adanc in minte:

  • Uneori nu conteaza in online cat de cunoscut esti sau cat de mare e agenda ta de contacte ori cati prieteni ai pe Facebook sau Twitter. Sunt foarte multi alti factori care contribuie sau fac un lucru sa se intample si oameni care te vor sustine fara sa te astepti. Victor mi-a aratat asta in “competitia” Cinema LG.
  • Intotdeauna vei reusi, nu ai cu altfel, daca te concetrezi pe ceea ce iti place sa faci, crezi in tine si nu te abati de la drum no matter what. Ruxandra de la Breslo.ro mi-a aratat asta ieri la Women On Web.

Bonus: O alta idee ramasa a fost ca atunci cand vrei sa lansezi un proiect online, sa incepi cu o pagina de Facebook. Proiectul eCuisine.ro asa s-a lansat. Design-ul si programarea intarziau lansarea proiectului, asa ca echipa a decis sa iasa mai intai pe Facebook.

1 comentariu

  1. Diana says:

    Nerabdarea si faptul ca ne-a placut enorm de mult proiectul eCuisine – http://www.ecuisine.ro/ – ne-au facut sa il lansam cu 3 luni mai devreme pe Facebook – https://www.facebook.com/ecuisine 🙂 El a fost on schedule 😀

Comentează