MANAFU*

Abonamente Evensys

LinkedIn are versiune in limba romana

LinkedIn, cea mai mare retea de socializare profesionala, cu peste 100 de milioane de utilizatori la nivel mondial, anunta astazi ca LinkedIn.com este disponibil și in limba romana.

Peste 400.000 de persoane din Romania au deja profiluri pe LinkedIn si peste 1.000 de grupuri au legatura cu Romania. Companii mari precum Romtelecom, Petrom si Romstal si-au creat deja pagini dedicate pe LinkedIn.

Cel mai bine reprezentate trei industrii romanesti pe LinkedIn, in functie de numarul de utilizatori din Romania, sunt: Industria financiar-bancara, IT & servicii, Telecomunicatii. Cele trei companii din Romania cu cel mai mare numar de angajati cu conturi pe LinkedIn: Petrom, BCR, Romtelecom.

La Social Networks Conference 2011, pe 7 iulie, am inclus o prezentare detaliata despre LinkedIn si cum poate fi folosita aceasta retea sociala in campanii sau in beneficiul companiilor. Sunt unul dintre cei care sustin aceasta retea si cred ca pe anumite categorii de persoane poate avea un impact foarte mare.

4 comentarii

  1. Sabina says:

    O sa permita oare sa ai si aduri in romana? Pana acum daca nu erau in engleza, nu erau aprobate.

  2. vlad says:

    de ce seamana atat de tare articolul de pe blogul tau http://t.co/JpSrrXv cu asta http://t.co/IT4QVRj

  3. dupa cum probabil ti-ai imaginat, comunicatul de presa a ajuns la mai multi oameni!

  4. vlad says:

    atunci macar spune ca e comunicat de presa… desi…

Comentează