MANAFU*

Abonamente Evensys

Nihasa a creat un precedent periculos

Aseara, dupa concertul Scorpions, am trecut pe la Stadio Pub, unde Nihasa a.k.a. Bogdan Epure sarbatorea 6 ani de blogging. De ce un party pentru un blog? De ce la sase ani? Doua intrebari bune, dar care nu isi mai au rostul dupa o noua ocazie de intalnire pentru vreo 20 de oameni care se cunosc de cand e blogging-ul. Binevenita si salutata a fost implicarea Heineken in aceasta intalnire simpatica. Poze vedeti pe Facebook.

Afirmatia din titlu ii apartine lui Dan Dragomir. Eu am adaugat “periculos”. O sa vedem probabil mai multe “petreceri de blog”. Stateam noi si ne gandeam la experienta noastra in online. Eu anul viitor implinesc sase ani de blogging serios (aproape zilnic) si zece ani de cand mi-am deschis cont pe fostul Blogspot.com. Dan zicea ca si el face anul viitor sase ani (atentie, sponsori!), dar si 15 ani de cand si-a deschis cont la Yahoo!

Voi ce (mai) sarbatoriti?

8 comentarii

  1. Si eu fac la anul 6 ani de blog si 14 de la primul cont de yahoo.
    Dar inainte am avut cont pe msn messenger, daca nu ma inseala memoria

  2. ruxa says:

    daca nu ne socotim conturile de icq tot degeaba! 🙂

  3. daca citeste vreun sponsor (clienti, agentii etc) blogul lui manafu:

    saptamana viitoare implinesc 2 ani de blogging

    ma gandesc la un party gen J&B vs. Stejar 😀

  4. Karmapolice says:

    simpatica ideea si excelent afisul

  5. Haotik says:

    imi permit sa fiu putin glumet 🙂

    Deci sarbatoresc asa:
    1000 unici, 2000 unici, 5000 unici
    PR4, primul post luna asta, 50 de posturi luna asta, 2000 de articole (ata in curand la mine), 4 ani jumate de bloging (ca a trecut de 4 ani)
    aaa stai ca mai e: 3 ani de cand am descoperit blogul lui manafu, 5 de cand am descoperit blogul lui Bobby,

    Deci gasim sa bem in fiecare seara, companii de bere sa fie 365 :))

  6. Pai implinesc 52 de ani si vreo 15 ani de cand am dat cu nasul de internet si e-mail (protocol UUCP, mailing lists, etc.). Experimentam, in 1993, la Camera Deputatilor, serviciul e-mail, prin reteaua RoEduNet, a Politehnicii, iar in 1994 participam la prima demonstratie publica, cu presa, de folosire a e-mailului, la Centrul pentru Jurnalism Independent. Fast, furious, exit…..

  7. Trocan.eu says:

    Se accepta si lume noua?

  8. […] a deschis drumul cu petrecerea lui de 6 ani in blogging. In weekend, Andressa a modelat conceptul si l-a transpus intr-o foarte […]

Comentează