MANAFU*

Abonamente Evensys

Se apropie televizorul Apple

In urma cu un an si un pic, cineva isi imagina un televizor Apple. Zilele trecute, diverse surse vorbeau de punerea in practica a acestei idei. Apple ar fi in discutie cu Samsung (speculatie Daily Tech) pentru o noua “minunatie”.

Un televizor Apple este un pas firesc pentru cucerirea unui nou ecran din viata noastra. Dar de data aceasta, Apple va fi un follower. Noul meu televizor este un Smart TV. Are conexiune la Internet, aplicatii de Facebook, Twitter si YouTube incorporate si un app store pentru altele. In plus, permite conversia 2D – 3D, se sincronizeaza cu laptopul si are o telecomanda minune.

Ce parere aveti voi despre ideea unui televizor Apple?

6 comentarii

  1. Phidas says:

    Am auzit si de masina Apple.

  2. vlad says:

    Incep sa se extinda oamenii

  3. Florin says:

    daca e s-o iei asa, pai si la smartphones sau tablete Apple a fost un follower, nu? ca doar existau o gramada inainte… :))

  4. e interesanta dezbaterea pe tema asta… la tablete nu stiu la ce sa ma raportez. poate la cele cu tastatura si touchscreen pe care le-am intalnit o vreme dar care nu prea au prins pe piata mare.

    la smartphones cu touch putem sa mergeme tot in zona terminalelor cu Windows Mobile 6 si comandate cu stylus sau la celebrele serii P800 si P900 de la SonyErickson ori la toate modelele care mixau PDA-ul cu telefonul. in plus, LG a lansat modelul Prada inainte de iPhone, model pe care eu il consider primul terminal cu touch din toata revolutia asta prin care trecem.

    ce a reusit insa Apple cu iPhone si iPad a fost sa creeze acele produse care au reinventat sau poate mai bine zis, creat noi categorii de produse.

    problema pe care o va eu e ca LG si Samsung s-au miscat mai repede in zona Smart TV si asa cum concureaza acum cu iPhone, isi asigura o anumita piata inainte de lansarea Apple TV. In plus, au o recunoastere mai buna in zona traditionala a televizoarelor.

    feeling-ul meu e ca ii va fi mai greu lui Apple sa intre in zona TV, dar cu siguranta isi va gasi cumparatori. pe mine inclusiv.

  5. mvphotomag says:

    Din cate stiu , monitoarele Apple sunt cele mai bune , culorile sunt cele mai ok fapt pentru care sunt si folosite de catre marile companii de Design.
    Cred ca vor da lovitura dar exista cu siguranta o problema majora si anume pretul.Stim ca in general toate device-urile Apple sunt cam piperate.
    Dar ai dreptate pt. ca le va fi extrem de greu sa intre pe piata TV’urilor mai ales cand exista Samsung, Philips sau Sony.
    Salutari!

  6. Randy says:

    Suna foarte bine, dar oare cat ar putea costa un astfel de televizor, daca un amarat de telefon de la apple e aproximativ 3000 de lei !? 🙂

Comentează