MANAFU*

Abonamente Evensys

Tabara de social media

Dupa High Impact Friends / Biz Amsterdam am inteles mai bine “gasca” din Redescopera Romania. Atunci, dupa 2 zile petrecute impreuna, s-au strans si mai mult legaturi vechi si s-au facut altele noi. Asta ma face sa zambesc si sa imi spun ca sunt in business-ul care trebuie. Intalnirile fata in fata, evenimentele offline vor fi multa vreme de acum inainte mai puternice decat cele online.

Social Media Camp, eveniment organizat tot de revista Biz, este o noua ocazie de interactiune, pe care o recomand in principal oamenilor din companii. Este cea mai eficienta cale de a fi fata in fata intr-un mediu friendly cu multi dintre oamenii cu recunoastere in social media si de a gasi raspunsuri la multe intrebari, cum ar fi: “Ce pot face in social media?”, “Cum relationez cu bloggerii?”, “Ce se potriveste pentru compania mea?” etc.

Am in minte acum doua prezentari pe care as vrea sa le propun organizatorilor: “Cum lucrezi cu companiile?” (pentru bloggerii participanti) si “Ce poate face o companie in social media?” (pentru companii si agentii). In plus, ocaziile de networking si discutii one-to-one vor fi din plin.

1 comentariu

  1. Ligia Adam says:

    hehe, misto ideea 😀

Comentează