MANAFU*

Abonamente Evensys

ZeList lanseaza Social Media Insights

TreeWorks lanseaza astazi un nou modul integrat in cea mai complexa si mai utilizata platforma de monitorizare social media de catre agentiile de comunicare din Romania – Zelist Monitor.

Intitulat Social Media Insights, modulul ofera diferite informatii de interes general, dar si specific, despre social media din Romania pentru ca orice utilizator Zelist Monitor sa afle tot ceea ce conteaza in social media, cine sunt vectorii de opinie, care sunt subiectele arzatoare ale zilei, unde si cum sa plaseze eficient campaniile online pe care le pregateste pentru compania la care lucreaza sau pentru clientii sai.

Modulul Social Media Insights este impartit in trei parti distincte:
Overwiew – utilizatorii Zelist Monitor vor gasi informatii despre evolutia blogosferei, twittosferei, activitatea paginilor publice de Facebook si evolutia lunara a numarului de articole din presa online.

Niches – utilizatorii vor gasi cele mai importante bloguri din Romania in functie de 5 domenii principale: Stiri, Profesional, Relaxare, Entertainment, Cultura – fiecare domeniu fiind impartit in patru subdomenii.

Profiles – utilizatorii vor gasi informatii despre peste 1.500 de profile ale celor mai influente surse din Social Media (bloggeri, conturi Twitter, pagini Facebook), afland astfel informatii despre activitatea acestora, despre opiniile exprimate si despre impactul pe care acestea le au in socialmedia din Romania.

1 comentariu

  1. dan andrei says:

    Folosesc pe diferite bloguri Zelist si recunosc ca este o sursa de informatii foarte utila, pana la urma avem nevoie de niste puncte de referinta.

Comentează