MANAFU*

Abonamente Evensys

Un pas firesc pentru companii in social media

Dupa stabilirea prezentei in social media si o serie de campanii, pentru o companie, pasul cel mai firesc care urmeaza este sa deschida un canal (cel putin) de comunicare cu consumatorii. Astazi, BCR a intrat in randul putinelor companii care comunica cu clientii lor si in social media, lansand pe Facebook o sectiune de suport. Social Customer Service este si o dovada ca acea companie ia in serios social media si isi asuma toate reactiile care pot aparea.

Mos Craciun e in vacanta Pepsi

La Social Networks Conference, cineva din sala a intrebat-o pe Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager la Pepsi, cum rezolva “problema” cu “Mos Craciun powerede by Coca-Cola”. A iesit un moment dragut, cu o mica gluma despre renii Mosului, care de anul acesta au contract cu Pepsi. Daca stiam atunci de clipul de mai sus, aveam rezolvarea.

Ce succes va avea Google+?

Mashable are un articol interesant despre cei care adopta noile servicii, centrat pe lansarea Google+. Se pare ca in acest moment sunt deja 10 milioane de utilizatori in lume, o cifra foarte buna pentru primele 2 – 3 saptamani de lansare. Spre comparatie, Foursquare a ajuns la 10 milioane de utilizatori in doi ani si 3 luni. Evident, nu a avut in spate numele Google! Fara sa fi scris macar un rand pe Google+, am ajuns la aproape 1.000 de Mai mult ››