MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce succes va avea Google+?

Mashable are un articol interesant despre cei care adopta noile servicii, centrat pe lansarea Google+. Se pare ca in acest moment sunt deja 10 milioane de utilizatori in lume, o cifra foarte buna pentru primele 2 – 3 saptamani de lansare. Spre comparatie, Foursquare a ajuns la 10 milioane de utilizatori in doi ani si 3 luni. Evident, nu a avut in spate numele Google!

Fara sa fi scris macar un rand pe Google+, am ajuns la aproape 1.000 de followers, ceea ce si la nivel personal este un record de adoptie, daca ma uit la experientele avute cu Twitter sau Facebook.

Am scris acest post si am pus intrebarea din titlu mai mult pentru a vedea peste un an ce s-a intamplat cu Google+. Daca vreti sa incercati totusi un pronostic, va invit sa dati un raspuns aici.

8 comentarii

  1. nihasa says:

    More importantly, engagement on Google+ is extremely high, with many reporting they get more responses on Google+ than they do on Twitter or Facebook. It’s clear that Google+ has momentum.

    Confirm.

  2. Radu says:

    Reactia spiritului de turma. Nu conteaza daca ai ceva in comun cu persoana respectiva. Stii ca este „cineva” si intri repede in reteaua lui de prieteni/cunoscuti, apoi faci lucrul asta cunoscut tuturor prietenilor tai. Din pacate, asta este partea mai putin placuta a acestor platforme de socializare, faptul ca primesti cereri de la persoane pe care nu le cunosti si cu care nu comunici efectiv nici ulterior. Ideea cercurilor pe care o propune Google+ s-ar putea insa să faca diferenta. Insa distanta dintre G+ si FB va fi micsorata destul de greu, zic eu. Fie si numai pentru faptul ca acum inscrierile in G+ sunt blocate, ceea ce este frustrant pentru unii (inclusiv pentru mine, nu imi e rusine sa o recunosc!)

  3. Jteph says:

    Eu încă sper să-i găsesc utilitate și lui Google+ 🙂

  4. e bine ca se pune un semn de carte pentru trecut, dar evolutia cu + sau – nu cred ca face obiectul presupunerilor 😉

    am sa zic doar ca acum google incearca un fel de next level in zona sn/sm …

    ca orice inovatie depinde de populatie … daca populatia nu e pregatita => fail 🙁

    principala greseala pe care o fac toti e ca incearca sa inteleaga g+ prin ochii experientei fb …

    g+ e altceva 😉

  5. Andrei says:

    Peste un an va avea jumatate din utilizatorii Facebook-ului pe plan international.

  6. google-ul va fi pe locul 2,doar atunci cand nu va mai fi nimeni pe planeta.

  7. eu sper doar sa mai gasesc timp si pt un cont pe google + .

  8. […]Am scris acest post si am pus intrebarea din titlu mai mult pentru a vedea peste un an ce s-a intamplat […]

Comentează