MANAFU*

Abonamente Evensys

Doua lucruri tari de la Google care nu sunt despre Google+

Google+ se bucura de toata atentia in media si mai ales pe bloguri. Pana o sa ii gasim un loc intre activitatile noastre zilnice online, va invit sa aruncati un ochi asupra altor noutati de la Google:

Search by Image – Nu am avut pana acum pornirea de a porni cautarea de la o imagine, dar in viitor probabil vom face si asta. Imi imaginez ca multi vor cauta detalii despre persoane intalnite pe strada, la evenimente etc. E de ajuns sa “furi” o poza cu telefonul si apoi sa afli detaliile care te intereseaza.

What Do You Love? – Exista multe instrumente lansate de Google pe care nu le folosim sau pe care le descoperim accidental. What Do You Love? aduna vreo 20 dintre acestea intr-o singura pagina ce vrea sa ne ofere cat mai multe raspunsuri in jurul unui subiect.

3 comentarii

  1. george.movila says:

    Asa vine amprenta 666.asa o sa ne poate controla marile puteri,puterea electronicii va fi si mai mare,copii nostri se vor obisnui sa fie controlatii,macar noi mai facem diferenta.

  2. necenzurat says:

    banuiesc ca de http://www.tineye.com/ nu stiai, e relativ vechi din 2008

  3. Mihai says:

    @Necenzurat: spre deosebire de tineye, care iti spune pe ce pagini a gasit exact poza ta, Google Image Search cauta poza si iti spune ce reprezinta. De exemplu daca ii dai sa caute o poza cu Domul din Milano, iti va returna in rezultate ceea ce el crede ca e, linkuri catre pagini de wikipedia, alte poze cu domul si asa mai departe. Deci e mult mai avansat decat tineye.com. Incearca sa cauti cu o cladire cunoscuta si o sa vezi diferenta de rezultate. Destul de impresionant, nu? 😉

Comentează