MANAFU*

Abonamente Evensys

GolinHarris cauta Head of Digital PR

Una dintre cele mai mari agentii de PR de la noi, GolinHarris, cauta un sef pentru departamentul Digital. Evident, experienta in PR conteaza, insa nu ca numar de ani. Mai degraba, candidatul trebuie sa prezinte proiecte incheiate cu succes si ca intelege ce inseamna PR.

Trebuie sa stie strategic planning si sa aiba acea versatilitate a omului de agentie, sa treaca cu usurinta de la o industrie la alta si sa inteleaga cum sa abordeze fiecare problema in parte.

Va crea si gestiona implementarea tuturor proiectelor de Digital PR (social media included) din agentie. Trebuie sa cunoasca limba engleza, of course, si sa aiba simtul umorului (asta e cerinta colegilor).

Eu am cunoscut echipa lor de Digital PR din Londra si va pot spune ca veti avea acces la know-how de calitate. Alte laude nu le mai aduc, candidatii vor intelege la interviu cu ce potential vine acest job.

Pentru a aplica la acest post folositi adresa [email protected], mentionand la subject “Pentru postul Head of Digital”. Mult succes!

Comentează