MANAFU*

Abonamente Evensys

Internship in PR, advertising si digital la Tempo

Grupul Tempo lansează programul de internship TEMPOCRAŢII, prin care căută să identifice şi să instruiască viitoarele talente ale grupului (online included). Pe scurt, căută 6 “tempocraţi” care să înveţe alături de specialiştii din agenţiile TEMPO Advertising, Rogalski Grigoriu Public Relations şi Kinecto.

Timp de 4 luni cei 6 aleşi în urma preselecţiei se vor alătura echipelor de strategie, creaţie, PR şi digital. La final, cei mai talentaţi vor putea să continue alături de ei în calitate de colegi “tempocraţi”.

Cei care doresc să se alăture primei generaţii de tempocraţi sunt invitaţi să rezolve unul dintre cele doua brief-uri de pe blogs.tempo.ad/tempocratii sau pe Facebook.com/TempoAdvertising. Brief-urile pot fi rezolvate individual sau în echipe de câte doi candidaţi, iar rezolvările sunt aşteptate până pe 1 august, urmând ca finaliştii să-şi prezinte ideile în faţa liderilor agenţiilor din grupul Tempo.

Rezolvările pot fi trimise la [email protected] şi pe aceeaşi adresă este lămurită orice neclaritate din partea celor interesaţi de program.

Comentează