MANAFU*

Abonamente Evensys

Lectii din muzica

La Social Media Camp, muzica a fost cel mai bun “liant” in legarea unor noi relatii sau un agent de relaxare. Daca nu ma credeti cand va spun ca tabara aceasta a fost cel mai bun prilej de interactiune intre bloggeri de toate marimile, agentii si companii, cititi in continuare.

In 2003, la Zilele Biz, am cantat la karaoke pe o scena in mijlocul unui grup destul de mare de oameni. Nu eram intr-o forma prea buna; unii cunosc circumstantele. Dar detaliile nu sunt importante. Dupa acel episod, am zis ca nu voi mai canta niciodata. Si am reusit sa ma tin de cuvant pana mai ieri.

La Paraul Rece, am pus prima data mana pe microfon dupa 8 ani de abstinenta.

Cant la fel de prost ca in 2003, unii au vazut deja in inregistrarile postate pe diverse bloguri in ultimele zile. Eu nu am avut curaj sa le privesc / ascult. Dincolo de interpretarile mele nereusite, raman cu sustinerea si incurajarile audientei. E foarte motivant sa vezi cum un grup in spatele tau iti sprijina desfasurarea si cum nimeni nu isi pune mainile la urechi, ci dimpotriva, chiar aplauda. Pentru mine, toate acestea au fost o dovada de respect si prietenie.

5 comentarii

  1. Costin says:

    thumb up!

  2. Olesea says:

    Am văzut videoul cum ai cîntat, hai că nu a fost atît de rău precum scrii 🙂

  3. Șerban says:

    Omule, ce spui tu aici ma face sa reevaluez atat prestatia lui Andrei cutiuta-milei.com si a mea la karaoke in timpul #BeerTweetMeet cat si reactia publicului! 🙂

  4. Esti tu modest si nu amintesti ca in mare parte datorita tie (si lui Toma Nicolau) s-a nascut din karaoke un nou hash tag: #bauau!

  5. #bauau e creatia lui toma. eu l-am facut celebru doar!

Comentează