MANAFU*

Abonamente Evensys

Anunturi pentru angajare si internship in social media

Am anuntat in ultimele luni mai multe oferte de job-uri in social media si daca ma uit chiar mai in urma, vad ca am un “portofoliu” consistent de oportunitati. Cum toamna se apropie repede si deja simt ca lumea s-a intors la birou, m-am gandit sa lansez acum o invitatie pe care intentionam sa o fac la inceputul acestei veri:

Companiile care au un job in social media (sau ce implica atributii de social media) au ocazia sa posteze gratuit un anunt pe acest blog.

Cred ca fiecare anunt facut pe blog a generat multe CV-uri celor care cautau candidati. Unii si-au gasit viitori angajati, altii si-au dat seama de nivelul pietei. Si sper ca macar unii candidati, chiar daca nu au ajuns in job-ul dorit, si-au facut o idee mai buna despre ce inseamna sa lucrezi in domeniu. Sper sa ajute si de acum inainte.

2 comentarii

  1. Asta e chiar o idee foarte bună. Eu mă bucur, să ajungă la cât mai multă lume informaţia 🙂 Şi să se ştie că posturile noastre chiar există!

  2. Marianna says:

    E prima data cand vad o posibilitate de a posta anunturi de angajare pe un blog ca si acesta.

    Asa ca voi profita si voi anunta ca:
    Fivetn Development, cu sediu in Cluj Napoca si Chisinau angajeaza 2 oameni pe social media marketing. Experienta in acest domeniu este binevenita.
    Asteptam CV la adresa de email: [email protected]

Comentează