MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce sanse ar avea Heello in fata Twitter?

Tocmai mi-am creat contul Heello si am capatat deja doi listeners. Lansat ieri de fondatorul TwitPic, Heello a fost catalogat direct drept o clona pentru Twitter. Ceea ce chiar este la prima vedere. Creatorii sai insa promit extra-features. Am lansat pe Google Plus o mica dezbatere pornind de la intrebarea: “Credeti ca mai este loc pentru (inca) un jucator in microblogging?”

8 comentarii

  1. Cezar says:

    Practic, Heello este pentru Twitter ce este Google + pentru Facebook, nu?

  2. Probabil asta se vrea…

  3. Neydamn says:

    Nu stiu daca ai observat la inregistrare, dar la parola atunci cand o scrii incearca sa pui “12345” si ai sa vezi ca apare “No one wil guess that one!”.
    Ar trebui sa mai lucreze la asta.
    Cat despre Heello, ce pot sa spun decat modelul chinezesc se doreste a fi implementat si in social media ?

  4. DevHell says:

    Putina concurenta nu face rau nimanui. Daca Heello vine cu ceva nou, are sanse mari sa prinda.

  5. Haotik says:

    Sa nu uitam ca twitter ramane pentru early adopters si ca nu are un asa succes cum ne-ar place noua sa credem

    Asa ca inca o platforma de twitter, nu cred ca o sa prinda cand nici twitterul nu o duce grozav.

  6. În Asia există Plurk care a fost o clonă Twitter din vremurile de început dar și-a croit propriul drum, mai ales în zona aceea. Nu cred că mai e loc de un alt Twitter, deși cred că Google Plus nu este nici Facebook, nici Twitter, deci ar avea șanse să crească într-o nișă nouă.
    Mie mi-e dor de FriendFeed, vă mai amintiți de el? După ce a fost cumpărat de Facebook a fost rapid abandonat, dar multe dintre lucrurile care ne plac acum la Facebook Feed și Twitter au fost inspirate de acolo.

  7. Devoratorul Byte says:

    Azi am aflat si despre Zerply, o clona mult mai “aranjata” a lui LinkedIn, care pune mai mult accent pe pasiunile si talentele utilizatorilor. Cred ca lumea nu mai reactioneaza prea frumos la schimbare, la aparitia altor platforme, altor retele sociale. Heello vrea sa-l intreaca pe Twitter, care nici nu el nu sta excelent ? Va dura putin pana il vor testa utilizatorii, pana se vor acomoda cat de cat, dar nu stiu cati il vor si fideliza.

  8. Piticu21 says:

    pana atunci in seara asta e un val imens de porn in /live-ul lor 😉

Comentează